Ραντεβού στο "Βικελίδης"!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με νίκη σήμερα οι "κιτρινόμαυροι"¨, μπορούν να εισέλθουν υπό προϋποθέσεις στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος

Ακόμη ένα βήμα προς την Ευρώπη και την πρώτη 4άδα θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα ο ΑΡΗΣ, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 16:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ).

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για το “τρίποντο” που μπορεί να “βάλει” τους “κιτρινόμαυρους” από σήμερα στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Ανάλογα πάντα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Η θέση των Κρητικών -τρίτοι από το τέλος- και οι απουσίες που έχουν, καθιστούν θεωρητικά το έργο του ΑΡΗ αρκετά εύκολο. Απαιτείται όμως σοβαρότητα ανάλογη με αυτή του τελευταίου αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, για να έρθει μία εύκολη νίκη και ενδεχομένως ένα ευρύ σκορ. 

Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τη δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Βέλεθ και εξελίχθηκε με διάφορα απρόοπτα για τον Σάββα Παντελίδη. Συγκεκριμένα αυτά με τις ενοχλήσεις των Λάρσον και Τόνσο, οι οποίοι βέβαια συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι. Ειδικά ο Σουηδός… 

Κόρχουτ και Μπάσα είναι ξανά στη διάθεσή του 53χρονου τεχνικού, όπως επίσης και οι Σιώπης-Βαλεριάνος που επέστρεψαν τελευταίοι από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδος. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Tonso, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.”

Αποδεκατισμένος ο ΟΦΗ στο “Βικελίδης”

Ούτε μία ούτε δύο αλλά επτά απουσίες μετράει συνολικά ο Χάιμε Βέρα για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον ΑΡΗ. Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Σακόρ είναι οι τιμωρημένοι ενώ στην Κρήτη έμειναν επίσης οι τραυματίες Γιακουμάκης, Δεληγιαννίδης και Ναμπί. Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης και Σάσι είναι τα νέα πρόσωπα. 

Η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Νάστος, Παπαστεριανός, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Σάσι και Βουό.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Νικόλας Σάββας (Σερρών), Κων/νος Ψαρράς (Ζακύνθου)

4ος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Προτεινόμενα Άρθρα