Σχήμα με αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αλλαγές ετοιμάζει ο Σάββας Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έδωσε τις προηγούμενες μέρες μία τόσο ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές. 

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Τζανακάκης είναι πιθανό να επανέλθει στο δεξί άκρο αντί του Βαλεριάνου. Χωρίς όμως αυτό να αποκλείει τη χρησιμοποίηση του δεύτερου.

Ο 25χρονος διεθνής μπακ “παίζει” πολύ δυνατά για το αριστερό άκρο της άμυνας, με δεδομένο ότι ο Ούγγρος δεν πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Συν ότι ταιριάζει αρκετά με δεδομένο ότι είναι πιο αποτελεσματικός μεσοαμυντικά και είναι κάτι που θέλει ο ΑΡΗΣ απέναντι σε μία καλή επιθετικά ομάδα. Στα στόπερ Βέλεθ και Ρόουζ θα διατηρηθούν κανονικά.

Στη μεσαία γραμμή ο Ματίγια θα επανέλθει δίπλα στον Σιώπη εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ισπανό, δίνοντας ξανά στον ΑΡΗ το πλεονέκτημα των στατικών φάσεων. Λάρσον και Γκαρσία θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Ντιγκινί στην κορυφή.

Οσον αφορά τη θέση του επιτελικού μέσου, ο Φετφατζίδης έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Μαρτίνες για να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Προτεινόμενα Άρθρα