"Πολύ καλή η απόφαση να παίξω στην Ελλάδα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Ο πρόεδρος, μου γράφει κάθε μέρα να επιστρέψω", φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων

Δικαιωμένος για την απόφασή του να αγωνιστεί την περσινή σεζόν στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Ματέο Γκαρσία με δηλώσεις του. 

Ο 22χρονος εξτρέμ παραμένει στην Αργεντινή για διακοπές και παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “la voz”, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τους “κιτρινόμαυρους”. 

“Η φετινή χρονιά ήταν αυτή της… έκρηξής μου. Είχα μια σπουδαία σεζόν. Ήταν πολύ καλή η απόφασή μου να παίξω στην Ελλάδα. Ήταν μέρος της ανάπτυξής μου ως ποδοσφαιριστής. Πήγα πολύ μικρός στην Ισπανία και η Λας Πάλμας με έδωσε δανεικό στην Οσασούνα και την Αλκορκόν για να αποκτήσω εμπειρία. Στον ΑΡΗ είχα μια συνέχεια. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σκόραρα όσα γκολ δεν είχε πετύχει ξανά στην καριέρα μου.Τα πήγα πολύ καλά στον ΑΡΗ και ο πρόεδρος μου γράφει κάθε μέρα να επιστρέψω”, ανέφερε ο Γκαρσία στις δηλώσεις του, αναφερόμενος φυσικά και στο μέλλον του.

“Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να κάνω ένα βήμα σε ένα σημαντικό κλαμπ που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί και τι θα είναι το καλύτερο για μένα και την Λας Πάλμας”.

Προτεινόμενα Άρθρα