"Αυτό που έζησα χθες ήταν πολύ όμορφο"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου για το χθεσινό φιλικό με τον ΑΡΗ

Ο Χαβιέ Ουμπίδες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR και μίλησε για την υποδοχή του από τον κόσμο του #ARISFC

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το χειροκρότημα του κόσμου:

“Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή το χειροκρότημα του κόσμου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του ΑΡΗ. Παρόλο που ήμουν μόνο έναν χρόνο στην ομάδα έχω καταλάβει την αγάπη του κόσμου. Αυτό που έζησα χθες ήταν απερίγραπτο. Σας ευχαριστώ πολύ. Είχαμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα όταν ήμουν στον ΑΡΗ, είχα άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο, όμως δεν μπορούσα να συνεχίσω, περνούσαμε πολύ δύσκολα. Τώρα ο ΑΡΗΣ πάει καλά και βλέπω οτι ο κόσμος είναι πάντα διπλα στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Πέρσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και θα παίξει Ευρώπη. Μακάρι να πάει καλά ο ΑΡΗΣ, να περάσουμε όλοι, γιατι είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. “

Για το αγωνιστικό:

“Εμείς δεν είμαστε καλά παικτικά. Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος, είχε κατοχή της μπάλας, πρτοσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι του από πίσω, με καλούς ποδοσφαιριστες και πιστεύω πως μπορεί να πάει καλά στην Ευρώπη.”

Μου αρέσει ο Τόνσο, μου έχει πει πως από πέρσι δουλεύουν πολύ καλά στον ΑΡΗ και έχουν στόχο να πάνε καλά στην Ευρώπη. Χθες μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα και να μην απέδωσε στο 100%, έχει όμως τρομερη ποιότητα και μπορεί να προσφέρει. Του έχω εμπιστοσύνη. “

Για το χθεσινό παιχνίδι:

“Μας έκαναν πολύ καλό πρέσινγκ και η άμυνα τους ήταν πολύ ψηλά. Δεν μπορούσαμε να κρατησουμε την μπάλα και ήταν δύσκολο για εμάς. Το καταλάβαμε πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο Ντιγκινι, Ιντέγε ο Μαρτίνες ο Φετφατζίδης, όλοι είναι καλόι παίκτες. Χρειόαζονται χρόνο, όπως και εμείς, για να βελτιωθούμε” 

Για το νέο πρωτάθλημα:

“Βλέπω οτι θα γίνει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για όλους. Μακάρι να είμαστε εμείς πάνω από τον ΑΡΗ, όμως να πάμε και οι 2 στην Ευρώπη. Είμαι 37 χρονών όμως νιώθω τυχερός που μπορώ ακόμη να παίξω. Όσο νιώθω  αυτή την φλόγα και θέλω να κερδίζω θα προσπαθώ στο ποδόσφαιρο. Θέλω να αφήσω εγώ το ποδόσφαιρο, όχι το ποδόσφαιρο εμένα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X