Ντε Μποκ στο AllAboutARIS: "Είμαστε κοντά με ΑΡΗ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι τελευταίες λεπτομέρειες και η πρόκριση που θα δρομολογήσει την υπόθεση του Βέλγου αμυντικού.

Το πέρας του δεύτερου αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού θα δρομολογήσει τις υπόλοιπες μεταγραφικές εξελίξεις στον ΑΡΗ. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά βρίσκεται και το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, το οποίο εκτός απροόπτου θα καλύψει ο Λόρενς Ντε Μποκ. 

Ο Βέλγος μπακ αποτελεί την Νο1 επιλογή του ΑΡΗ με τον οποίο βρίσκεται σε επαφές, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας αποκλειστικά στο AllAboutARIS. 

“Μιλάμε τις τελευταίες μέρες με τον ΑΡΗ και ακόμα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ομως θέλω να πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Μένουν να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του 26χρονου αμυντικού ο οποίος δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο, περιμένοντας και αυτός τις οριστικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Λιντς. Ή πιο απλά, αναμένει την πρόκριση του ΑΡΗ στην επόμενη φάση του Europa League για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Θεσσαλονίκη, εφόσον την τελευταία στιγμή η ομάδα δεν στραφεί σε κάποια άλλη περίπτωση, 

Εφόσον όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση, τότε ο ΑΡΗΣ θα προχωρήσει και στις συμπληρωματικές επιλογές με τις οποίες θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το βάθος του πάγκου του. 

Προτεινόμενα Άρθρα