Το τσάρτερ της (νέας) πρόκρισης!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ δεν προλαβαίνει να χαρεί περισσότερο την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, αφού τον περιμένει και μία δύσκολη αντίπαλος και ένα μακρινό ταξίδι.

Την άλλη Πέμπτη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αντιμετωπίζει τη Μόλντε στη Νορβηγία. Για το αγωνιστικό κομμάτι, το «ξεψάχνισμα» του αντιπάλου ξεκίνησε ήδη, με την παρουσία του Απόστολου Τερζή στον αγώνα με την Τσουκαρίτσκι, στη Σερβία.  Για το θέμα του ταξιδιού… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Με δεδομένο ότι ένα ταξίδι στη Νορβηγία με πτήσεις γραμμής είναι ιδιαίτερα επίπονο, αφού θα χρειαστούν πολλές αλλαγές αεροπλάνων και αναμονή στα αεροδρόμια, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει προβλέψει ήδη για να ταξιδέψει η ομάδα με τσάρτερ. Οι σχετικές ενέργειες θα ενταθούν σήμερα (2/8), προκειμένου η αποστολή του ΑΡΗ να μεταβεί άνετα στη νορβηγική πόλη και να έχει τη λιγότερη δυνατή… εξωαγωνιστική κούραση.

Εννοείται ότι από τη στιγμή που θα ναυλωθεί τσάρτερ, μ’ αυτό θα ταξιδέψουν και φίλαθλοι του ΑΡΗ που θα συμπαρασταθούν στην ομάδα σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα