Χωρίς ντροπή και τσίπα: Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ξένοι διαιτητές μόνο στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ από την ΚΕΔ του Περέιρα και την ΕΠΟ του Γραμμένου που όρισαν στο παιχνίδι της Κυριακής αυτόν που έχουν… εξάρει ουκ ολίγες φορές οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τεβεκέλης, Σαραιδάρης

Το AllAboutARIS το προέβλεψε από την εκπομπη της Δευτέρας στο Libero 107.4. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντέδρασε με δημόσια τοποθέτηση στην πιθανότητα ορισμού του. Παρόλα αυτά η ΚΕΔ του Περέιρα και η ΕΠΟ του Γραμμένου δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Όλοι όσοι πέρσι μιλούσαν για ξένο ρέφερι, φέτος…μουγκάθηκαν. Ο “εκλεκτός” τους, ο άνθρωπος τον οποίο υμνεί ο Μάλαμας Τεβεκέλης και ο έτερος υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαραιδάρης που φυσικά ήταν μαζί με τον Σιδηρόπουλο στα ευρωπαικά παιχνίδια. Αυτόν όρισε η ΚΕΔ. Τον ρέφερι που είχε “πνίξει” την κόκκινη κάρτα στον Κρέσιτς. Αυτόν που πέρσι “έπνιξε” το πενατκάθαρο πέναλτι στον Μπρούνο Γκάμα, αλλά είδε το πέναλτι στον Γιουνές. Αυτόν που αποτελεί ξεκάθαρα έναν εχθρό του ΑΡΗ με τα σφυρίγματά του.

Πλέον δεν έχουν ντροπή και τσίπα και εκτίθενται. Μαζί με τον Σιδηρόπουλο ορίστηκε και ο Κωστάρας με τον Μπαλτά. Δυο ακόμα…κοσμήματα της ελληνικής διαιτησίας. Τέταρτος θα είναι ο Κατσαντώνης από την Ημαθία, ενώ στο VAR oρίστηκε ο Διαμαντόπουλος Αρκαδίας, ενώ φυσικά για να το…δέσουμε Παρατηρητής ορίστηκε ο Ταπατζάς Θράκης! 

Την ίδια στιγμή στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ορίστηκαν ξένοι διαιτητές. Η ξεφτίλα είναι μία λέξη που δεν περιγράφει αυτό που συμβαίνει…

Προτεινόμενα Άρθρα