"Δείξατε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Απόστολος Τερζήγ μίλησε επίσης στους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη συνέχεια που φέρνει τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο προπονητής του ΑΡΗ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας. “Δικαιούμασταν τη νίκη. Όμως αυτό που μετρά είναι ότι στα δυο τελευταία ντέρμπι αποδείξατε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο εντός κι εκτός έδρας. Δεν μας φοβίζει τίποτα και κανείς όσο εμείς παίζουμε έτσι”, είπε στους ποδοσφαιριστές.

Ο Τερζής συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι ο ΑΡΗΣ δημιούργησε προσδοκίες με τις τελευταίες εμφανίσεις του και πως είναι υποχρέωση της ομάδας να διατηρήσει την προσπάθεια και την ένταση στα ίδια επίπεδα. “Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και είμαι σίγουρος ότι προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι”, επισήμανε και συμπλήρωσε ότι η σκέψη όλων είναι πλέον μόνο στη Λάρισα. “Ξεχάστε το ντέρμπι , συγκέντρωση μόνο στο ματς του Σαββάτου για να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας”, κατέληξε ο Τερζής.

Προτεινόμενα Άρθρα