Η έγκαιρη αγορά της κάρτας φιλάθλου θα αποτρέψει την ταλαιπωρία

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο αγώνας του ΑΡΗ με την Α.Ε.Λ. πλησιάζει και οι φίλοι της ομάδας δεν πρέπει να λησμονούν ότι από αυτήν την αναμέτρηση και μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Είναι μία κίνηση που έγινε, σε συνεργασία ΠΑΕ και Α.Σ., για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ. Από το αυριανό ματς, η κάρτα είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου. Κοστίζει 10 ευρώ και οι φίλοι του ΑΡΗ πρέπει να την έχουν μαζί τους κάθε φορά που αγοράζουν εισιτήριο για την αναμέτρηση. 

Για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν είτε να μεταβούν σήμερα (27/9) στα γραφεία του Α.Σ. (10:00 – 18:00) για να την προμηθευτούν, είτε να την αγοράσουν ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr.

Αύριο, όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ., «τα γραφεία των μελών του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.), θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Α.Ε.Λ. (17:15), προκειμένου οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου των αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Επίσης, θα υπάρχει δεύτερο εκδοτήριο για την αγορά της κάρτας φιλάθλου, στο χώρο της πισίνας του «Κλεάνθης Βικελίδης», επί της οδού Αλκμήνης (κάτω από το θύρα 7), το οποίο επίσης θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων».

Προτεινόμενα Άρθρα