Ωρα για το δεύτερο "τρίποντο"!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς περιθώρια για απώλειες σήμερα οι "κιτρινόμαυροι"

Στην Τούμπα, ο ΑΡΗΣ έφτασε μία ανάσα από την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα αλλά στο τέλος “πέταξε’ άδικα δύο βαθμούς. Ετσι πλέον σειρά παίρνει η Λάρισα. 

Οι Θεσσαλοί είναι ο σημερινός αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1), παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής και με την ομάδα του Τόλη Τερζή να ψάχνει το δεύτερο “τρίποντο” της στο φετινό πρωτάθλημα. Απέναντι βέβαια σε μία ΑΕΛ που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 3-0 επί της Ξάνθη και έρχεται σήμερα για να κάνει… ζημιά. 

Η… πίκρα της Τούμπας και το διαφορετικό παιχνίδι για τον ΑΡΗ

Η απώλεια της νίκης στην Τούμπα… ξενέρωσε τους παίκτες του ΑΡΗ αλλά δεν ήταν ικανή για να χαλάσει και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στα αποδυτήρια. Αυτό ήταν και η βάση της προετοιμασίας των παικτών αυτήν την εβδομάδα, προσεγγίζοντας ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα δύο. Ενα παιχνίδι στο οποίο θα βρουν λιγότερους χώρους και ένα παιχνίδι με δύο δεδομένες απουσίες. 

Χουλιάν Κουέστα και Λούκας Σάσα είναι οι δεδομένες απουσίες για τον ΑΡΗ, με τον Τόλη Τερζή να παίρνει για πρώτη φορά στην αποστολή τους Αμπού Μπα και Απόστολο Τσιλιγγίρη.

H αποστολή του ΑΡΗ: Εμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης και Κωνσταντινίδης.

Με απουσίες και ψυχολογία η ΑΕΛ

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε για τους Θεσσαλούς όπου ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους  Ζίζιτς, Φιλίποβιτς και Ασούμπρε, ωστόσο επιστρέφει ο Ζίφκοβιτς από την τιμωρία του.

Οι “βυσσινί” πέτυχαν την πρώτη τους νίκη πριν μία εβδομάδα κόντρα στην Ξάνθη. Ενα αποτέλεσμα που τους έδωσε ψυχολογία και με αυτήν ως “όπλο” θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα στην έδρα του ΑΡΗ.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Γκόικοβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

Προτεινόμενα Άρθρα