SUPER 3 στους παίκτες: "Αλλάξτε το, δώστε τα πάντα στο γήπεδο"

από AllAboutARIS

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην προπόνηση τόνισαν στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο και ο κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Νωρίτερα στο πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων αντιπροσωπεία του SUPER 3 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας και μίλησε στους παίκτες με αφορμή τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Αρχικά αφού τόνισαν ότι η μόνη απαίτηση του κόσμου είναι άπαντες να δίνουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αναφέρθηκαν και στο οικογενειακό κλίμα που πρέπει να αντικρίσει ο νέος προπονητής που θα έρθει. “Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του ΑΡΗ από τους παίκτες και Γενικά από όλη την ομάδα είναι να προσπαθεί και να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο…Αποκλειστήκαμε από την Μόλντε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και ο κόσμος πανηγύριζε μία βδομάδα μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι μεσα στο Χαριλάου και επειδή είδε ότι οι παίκτες τα δώσαν όλα με την ψυχή τους…

Θα έρθει ένας καινούριος Προπονητής δείξτε του ότι είστε μία οικογένεια και ότι όποια λάθη και αν γίνανε είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε…Λειτουργήστε σαν ομάδα…σαν μία οικογένεια. Βγάλτε ψυχή δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας”

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκαναν για τον κόσμο που στερείται αρκετά πράγματα για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. “Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για 400 ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δουν.”

Προτεινόμενα Άρθρα