Ανατροπή της χρονιάς από την Λάτσιο (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ρεσιτάλ για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος

Σε ένα απίθανο παιχνίδι στο «Olimpico» Λάτσιο και Αταλάντα, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τους γηπεδούχους να γυρνούν από την -αγωνιστική- κόλαση.

 
Στο πρώτο μέρος η Λάτσιο δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους σε δεκατέσσερα λεπτά να πετυχαίνουν τρια τέρματα! Την αρχή έκανε ο Μουριέλ (23′) μετά από εξαιρετική κάθετη του Γκόσενς. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Αταλάντα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πέντε λεπτά μετά με απίθανο τακουνάκι. 

 
 
Το… ρεσιτάλ της Αταλάντα το ολοκλήρωσε ο Γκόμεζ στο 37ο λεπτό μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση και κάθετη του Τολόι, για το 0-3 του πρώτου μέρους!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο έκανε αλλαγές και ισορρόπησε το παιχνίδι. Μέσα σε ένα λεπτό (69′-70′) μείωσε σε 2-3 με τον Ιμόμπιλε να κερδίζει -αμφισβητούμενο- πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα, ενώ ο Κορέα με έναν… κεραυνό μέσα από την περιοχή έδωσε ελπίδα στους «λατσιάλι».

Ο Ιμόμπιλε είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 80′ όμως, ο Γκολίνι έδιωξε εξαιρετικά την κεφαλιά του Ιταλού. Στις καθυστερήσεις ο Ντε Ρουν έπεσε άτσαλα πάνω στον επιθετικό των γηπεδούχων και αυτός με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ολοκλήρωσε την απίθανη ανατροπή και έδωσε το βαθμό στην ομάδα του.

Προτεινόμενα Άρθρα