Από τους ξένους στους…ντόπιους!

από Γιώργος Γκάτος

Το ματς με την ΑΕΚ πλησιάζει και χθες είχα στον Libero μία εξαιρετική κουβέντα με το Νικολάς Ντιγκινί για το ποδόσφαιρο. Δεν έχω κρύψει ότι θεωρώ τον Γάλλο μια εξαιρετική επιλογή και τον παίκτη που από την μέρα που ήρθε στον ΑΡΗ- με εξαίρεση 2-3 ματς φέτος- τον πιο σταθερό παίκτη της ομάδας.

Μάλιστα ο Ντιγκινί ήταν η πρώτη μεταγραφή μετά την επιστροφή του ΑΡΗ και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Θ. Καρυπίδη με ένα κόστος εκεί κοντά στα 200.000 ευρώ τον χρόνο που είναι βέβαιο ότι τα…έβγαλε στο έπακρο.

Ενώ, λοιπόν, το παιχνίδι με την ΑΕΚ προσφέρεται πραγματικά για…τακτική και κουβεντούλα ποδοσφαιρική έρχεται η παρέα του Περέιρα να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Βέβαια απαγορεύεται ως φίλος του ΑΡΗ να σχολιάσεις τον Περέιρα. Επειδή η ρητορική του ΟΣΦΠ είναι απέναντι του (μια ρητορική που θυμίζει ότι έκανε ο ΠΑΟΚ πριν…θωρακίσει την ομάδα του για να βγαίνει τώρα να ξεφωνίζει για…τοξικότητα ενώ τα προηγούμενα 90 χρόνια της ιστορίας του το κλάμα πήγε σύννεφο) είτε πρέπει ο Αρειανός να μην μιλάει, είτε αν το κάνει γίνεται επειδή το λέει ο…Καραπαπάς.

Προφανώς οι φίλοι του συμπολίτη, που δεν είναι κομπλεξικοί με τον ΑΡΗ, αλλά ακόμα και μουστάρδα δεν βάζουν στο σάντουιτς και έφτιαξαν την…μαύρη μουστάρδα(εμπορικά βγάζω το καπέλο στον δημιουργό!) λες και δεν έχω και μαύρο στην φανέλα μου (αλήθεια θα κάνετε και κόκκινη κέτσαπ ή εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω πρότερων άριστων σχέσεων;) αν στα ματς με την ΑΕΚ δεν τους έβαζαν ξένο ρέφερι, αλλά…Αθηναίους θα ήταν μια χαρά. Ειδικά τον Ευαγγέλου και την παρέα του.

Ο κ. Περέιρα με τους ορισμούς στο ντέρμπι της αγωνιστικής δείχνει για μία ακόμα φορά ότι είναι απέναντι στον ΑΡΗ. Μέσα στο σπίτι του Τίγρη, όχι μόνο δεν ορίζει ξένους ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Ο ΑΡΗΣ, αλλά όρισε…ντόπιους!!! Αθηναίους διαιτητές σε ΑΕΚ-ΑΡΗΣ! Προφανώς αν σφυρίξει ο Ζαχαριάδης ή ο Παπαδόπουλος στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα αντιδράσει η ΑΕΚ. Προφανώς αν σφυρίξει Πειραιώτης ρέφερι στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ δεν θα αντιδράσει ο συμπολίτης.

Προτεινόμενα Άρθρα