Άσε μας ρε Κάκο…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Κανονικά δεν πρέπει να ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο κύριο που αποφάσισε μετά από την διαιτησία να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιδιοκτήτη μίας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αφού, λοιπόν, ήπιε τον καφέ του στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην ομάδα καθώς δεν ήταν αποδεκτός όπως ο φίλος του ο Σαραιδάρης, ο Τάσος Κάκος έχει ξεκινήσει την συνεργασία του με το Open tv. Πόσο αντικειμενικός αλήθεια μπορεί να είναι σε ένα κανάλι που ανήκει στον μεγαλομέτοχο μίας ομάδας; Αυτό φυσικά το κρίνουν καθημερινά οι τηλεθεατές. Ως τώρα πάντως όλες οι σοβαρές φάσεις είναι υπέρ της ομάδας του προέδρου και φυσικά σε όλες μα όλες τις φάσεις που αφορούν τον ΑΡΗ και είναι αμφισβητούμενες, ο Τάσος λέει αυτό που πρέπει.

Δεν μας απασχολεί όμως αυτό. Ξέρουμε γιατί είναι εκεί και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Αν πάει στο…ΟΝΕ μόνο θα υπάρξει αλλαγή. Αυτό όμως που έκανε με τον Ρόουζ είναι πρόκληση. Η στοχοποίηση του παίκτη του ΑΡΗ και η προσπάθεια…ευαισθητοποίησης του αθλητικού εισαγγελέα. Προκλητική ενέργεια του Ρόουζ είπε ο Τάσος Κάκος. Είδε ο Τάσος σε ποιον κάνει την κίνηση; Ξέρει να μεταφράζει το HOW MUCH YOU PAY; (OXI PAID). Προκλητικός ο Ρόουζ για τον Τάσο Κάκο. Θίχτηκε η συνομοταξία τους βλέπετε. Ο Τάσος όμως δεν θεωρεί πρόκληση να μην ορίζονται ξένοι διαιτητές μόνο στα ματς του ΑΡΗ. Ο Τάσος δεν θεωρεί πρόκληση ότι μπήκε Αθηναίος διαιτητής στο ματς της ΑΕΚ με τον ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ. Μίλησε για ηθική ο Τάσος Κάκος. Που πλέον είναι στο κανάλι ενός μεγαλομετόχου και σχολιάζει τους πρώην συναδέλφους του. Πόσο ηθικό είναι να τους κρίνει και με ποιο δικαίωμα κρίνει ο Τάσος ο Κάκος.

Πόσο ηθικό αλήθεια ήταν όταν απέβαλε τον Αγκάνθο σε ΑΡΗΣ-ΑΕΚ γιατί πανηγύρισε σηκώνοντας την φανέλα και είχε την φωτογραφία του 16χρονου Άγγελου που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από την ζωή; Ποιος ήταν περισσότερο προκλητικός, ο Ρόουζ με αυτό που κάνει ή ο Τάσος Κάκος που μαζί με τον Μπαλτά μέτρησαν ένα γκολ του Πετρόπουλου δυο μέτρα οφσάιτ στο 96 στο ίδιο ματς. Και όταν κάνεις τέτοια…ανθρώπινα λάθη Τάσο Κάκο πως ακριβώς ηθικά και ουσιαστικά έχεις το ανάστημα να κρίνεις τις αποφάσεις των…πρώην συναδέλφων σου;

Άσε μας ρε Κάκο. Ή μάλλον πριν μας αφήσεις δες τι έκανες ως ρέφερι και φυσικά και πάλι εις βάρος του ΑΡΗ… Α, και μπόνους όταν τον διέσυρε ο Κατσουράνης μετά τις αερολογίες περί πεναλτι πέρσι στον Μπίσεσβαρ στο ματς με τον ΑΡΗ! Φυσικά ο Κατσουράνης δεν είναι φέτος στο open, ενώ ο Κάκος συνεχίζει λόγω του ότι τα λέει…καλά. Δείτε και κάτι ακόμα. Πέρσι ο Βέλεθ ήταν οφσάιτ. Φέτος ο Μπίσεσβαρ έπρεπε να έχει υπέρ του το καλό του ποδοσφαίρου και το…λίγο οφσάιτ είναι υπέρ του επιθετικού!!! 

ΥΓ1 Εκτός από τον Κατσουράνη από το open φέτος βγήκαν και οι…ξένοι διαιτητές. Το μόνο που μένει είναι να βάλετε τον Κάκο να σφυρίζει ξανά!!!

Προτεινόμενα Άρθρα