Μοναδικός απών ο Ιντέγε

από Αντώνης Γκάτζιος

Ακόμα μία… μίνι προετοιμασία για τον ΑΡΗ, ο οποίος σε λιγότερο από 24 ώρες μετά από τον αγώνα με την Ξάνθη, επέστρεψε στο γήπεδο για να προπονηθεί εν όψει Παναιτωλικού.

Μοναδικός απών ήταν ο Μπράουν Ιντέγε ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του. Αναλυτικά η ΠΑΕ αναφέρει:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού (26/01, 17:15), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μπράουν Ιντέγε να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας (το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο)”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X