"Δεν φοβάμαι το ματς – Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα ξεχάσουμε και την κούραση"

από AllAboutARIS

Εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο Μίκαελ Ένινγκ που αναφέρθηκε στη χθεσινή πρόκριση, το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την διαχείριση του ρόστερ με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Φυσικά δεν παρέλειψε να βάλει στην εξίσωση και τον κόσμο αναφερόμενος και στην χθεσινή του συμμετοχή στους πανηγυρισμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ:

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Θα ήθελα ένα εύκολο παιχνίδι και μια νίκη αλλά δεν θα είναι. Παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο, πιστεύω το γήπεδο θα είναι γεμάτο οπότε με τον 12ο παίκτη ελπίζω να κερδίσουμε.

Αγωνιστικά περιμένω καλό παιχνίδι, θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να πάρουμε αποτέλεσμα. Αν είναι γεμάτο όμως το γήπεδο όπως είπα, θα ξεπεράσουμε και την κούραση και θα έχουμε το αποτέλεσμα.

Και συνέχισε: “Είναι πιο εύκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα να πάμε στο επόμενο ματς, δεν έχουμε όμως πολλές ανάσες, έχουμε και παίκτες με μικροπροβλήματα τραυματισμών ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται ξεκούραστη

Όχι δεν φοβάμαι το ματς, μ’αρέσει να παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους, έχουμε ένα μειονέκτημα λόγω κόπωσης αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε.”

Για την επιστροφή και την προπόνηση που ακολούθησε γρήγορα: “Είναι λεπτομέρειες της καθημερινότητας αυτές, θα ήθελα να γυρίσουμε από εχθές για να έχουμε χρόνο να προπονηθούμε ξεκούραστοι αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη οπότε θα πρέπει να συνηθίσουν σε αυτές τις συνθήκες. Και ήταν μι

Για το χθεσινό ματς: “Είμαστε μια ομάδα κατάλληλη για το κύπελλο, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα όταν πρέπει. Εχθές δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη, αυτό μας έδωσε μια ώθηση να μπούμε θαρραλέα στο ματς και το γκολ μας έδειξε το δρόμο.”

Για την κούραση που υπάρχει και το αγωνιστικό πλάνο: “Τα αποτελέσματα μας δείχνουν τον δρόμο. Αυτά ήταν καλά, πετύχαμε τον στόχο μας οπότε είναι πετυχημένο το πλάνο μας. Έχουμε μικρό ρόστερ, δεν είχαμε και την δυνατότητα να κάνουμε μεταγραφές αλλά παλεύουμε με ότι έχουμε και είναι σημαντικό που γύρισε και ο Μπράουν.”

Για τον Ιντέγε: “Δεν θα τον έβαζα αν δεν ήταν έτοιμος, πήραμε το πράσινο φως, ήταν έτοιμος. Ήταν μια κίνηση στην σκακιέρα που απέδωσε.

Έχω καλή σχέση με τον Μπράουν, μιλούσαμε συνέχεια για τον τραυματισμό του. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε γρήγορα, είχε θέληση να μπει γρήγορα, αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του. Χρειάζεται διαχείριση, θα δούμε πως θα τον εκμεταλλευτούμε.”

Για ενδεχόμενο ροτέισον με ΑΕΚ: “Θεωρητικά έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πούμε τα πλάνα μας. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και με χαροποιεί αυτό. Θα ζυγίσουμε τα δεδομένα στην προπόνηση. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε 8-9 αλλαγές στο ματς της Κυριακής.”

Για την σχέση με τους παίκτες του: “Είμαι κοντά στην ομάδα στην διάρκεια του παιχνιδιού, ζω το ματς. Η ομάδα χρειάζεται μια απόσταση ομως από εμένα για να κάνει το παιχνίδι της. Δεν χρειάζεται να εξαρτιέται από εμένα. Κατανοούν οι παίκτες πολύ καλά το παιχνίδι μας και είναι πολύ θετικό αυτό.”

Για τον κόσμο στο χθεσινό ματς: “Είμαι χαρούμενος που είχαμε την στήριξη του κόσμου. Όταν είδα τους φιλάθλους μας χάρηκα πολύ, ήταν φανταστικοί. Έπρεπε στο τέλος στους πανηγυρισμούς να είμαι και εγώ εκεί, για να το χαρούμε όλοι μαζί.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X