"Τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο, μας δίνουν ώθηση"

από AllAboutARIS

Ο Μιχάι Κόρχουτ μίλησε στα κανάλια NovaSports για την χθεσινή πρόκριση, τη δίψα που υπάρχει για το κύπελλο από τους παίκτες και τον κόσμο ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΑΡΗ στα κανάλια NovaSports:

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου: “Ναι είναι μεγάλη νίκη και πρόκριση. Λάβαμε πολλά μηνύματα από τον κόσμο. Όταν μεσολαβούν τόσα χρόνια από έναν τελικό, αντιλαμβανόμαστε πως είναι σημαντική στιγμή. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Περιμένουμε την κλήρωση για τα ημιτελικά. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Δεν διαλέγουμε κάποιον. Εμείς θέλουμε να περάσουμε, όποιον αντίπαλο και αν βρούμε μπροστά μας. Στόχος μας είναι η πρόκριση”.

Για το αν είπε κάτι με τον Μέγιερι: “Φυσικά και μιλήσαμε. Γνωριζόμαστε. Είναι καλό για εμένα να βλέπω έναν συμπατριώτη μου”.

Για το πάθος του ΑΡΗ στο παιχνίδι του: “Δεν ήταν μόνο τα μηνύματα που πήραμε μετά το παιχνίδι από τον κόσμο. Δεχτήκαμε και πριν μηνύματα και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γι’ αυτό μπήκαμε με μεγάλη ορμή στο ματς και μας έδωσε μεγάλο κίνητρο”.

Για τον Ιντέγε: “Είναι καλός παίκτης. Για να παίζει κάποιος στον ΑΡΗ πρέπει να είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε πίσω”.

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Θα ήθελε ένα εύκολο παιχνίδι και νίκη. Αλλά δεν θα είναι έτσι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το είδαμε και στον πρώτο γύρο που ήρθαμε ισόπαλοι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, οπότε θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X