"Το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχα – Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας και στο ματς με την ΑΕΚ" (vid)

από AllAboutARIS

Ως το πιο σημαντικό στην πορεία του με τον ΑΡΗ χαρακτήρισε το χθεσινό γκολ πρόκρισης ο Ντάνιελ Λάρσον

Ο σκόρερ στο ματς του Περιστερίου τόνισε ότι νιώθει καλά όπως και όλη η ομάδα και εμφανίστηκε προσγειωμένος αναφορικά με την πορεία στον θεσμό του κυπέλλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να πορεύονται βήμα βήμα. 

Παράλληλα μίλησε και για το ματς με την ΑΕΚ θέλοντας όπως είπε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί, παίκτες και κόσμος, τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης:

Για το χθεσινό γκολ: “Σημαντικό γκολ για εμένα, ίσως το πιο σημαντικό στην πορεία μου στον ΑΡΗ, νιώθω καλά όπως και όλη η ομάδα.”

Για την έκβαση του ζευγαριού: “Κλειδί ήταν το γρήγορο γκολ που βάλαμε. Ο Ατρόμητος ένιωσε πίεση, ήταν σημαντικό που σκοράραμε στην αρχή. Αυτό μας έδωσε την πρόκριση.”

Για την κλήρωση στα ημιτελικά: “Δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη. Όποια ομάδα και αν προκύψει θα την αντιμετωπίσουμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.”

Για το κύπελλο και το ενδεχόμενο κατάκτησής του: “Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό, ξέρουμε τι σημαίνει για τους φιλάθλους και για εμάς, αλλά έχουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά μας.”

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά σε τέτοια ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ δεν το σκέφτεσαι, μπαίνεις μέσα και προσπαθείς να κερδίσεις. Θα είναι γεμάτο το γήπεδό μας και μαζί θα πανηγυρίσουμε τη νίκη.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X