Τσιλιγγίρης: "Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης μίλησε για την συνέχεια των "Κιτρινόμαυρων"

Στην αρχή, αναφέρθηκε στο Κύπελλο και στην πρόκριση. Και είπε: “Ο στόχος της ομάδας ήταν να προχωράμε βήμα-βήμα στο Κύπελλο. Τώρα περάσαμε στα ημιτελικά. Τώρα, θέλουμε να περάσουμε στον τελικό, να πάρουμε το Κύπελλο. Στην ουσία, ο Ατρόμητος είχε ένα αβαντάζ γιατί μέσα στην έδρα μας ήρθαμε 0-0 αλλά αυτό δεν έπαιζε κανένα ρόλο. Εμείς πήγαμε εκεί, παίξαμε την μπάλα μας, προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και μετά, κρατήσαμε το παιχνίδι”.

Πρόσθεσε: “Ήμασταν βέβαιοι ότι θα προκριθούμε γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα. Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας. Είμαστε πολύ καλά προπονητικά, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο κ.Ενινγκ. Για αυτό ήμασταν πολύ σίγουροι ότι θα προκριθούμε”.

Για την επιστροφή του Ιντέγε είπε: “Ο Μπράουν εκτός του ότι είναι πολύ ποιοτικός και πολύ καλός παίκτης, είναι πολύ καλό παιδί. Ειδικά, απέναντι σε μας, τους μικρούς, μας βοηθάει, μας μιλάει, είναι πολύ θετικός μέσα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός, το βλέπουμε όταν παίζει, γιατί τραβάει παίκτες πάνω του  και αφήνει χώρους στους υπόλοιπους που είναι μπροστά, όπως ειναι ο Λάρσον για να βγαίνουνε στην αντεπίθεση, είναι πολύ σημαντικός στο παιχνίδι μας”.

Είπε ακόμη: “Για το Κύπελλο, όλες οι ομάδες που είναι στα ημιτελικά είναι πολύ καλές αλλά εμείς θέλουμε να πάμε στον τελικό και αφού πάμε στον τελικό, θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, να δώσουμε χαρά πρώτα από όλα στον κόσμο μας που το έχει μεγάλη ανάγκη και στους εαυτούς μας”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε: “Είναι ένα ντέρμπι, προερχόμαστε από μία νίκη στο Κύπελλο, περιμένουμε όμως πάντα τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και να είναι ο 12ος παίκτης μας και πιστεύουμε στη νίκη”.

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου που ήταν το πρώτο δικό του ως βασικός είπε: “Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έπαιζα εγώ. Ήταν το ντεμπούτο μου ως βασικός. Μου ξυπνάει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις”.

Πρόσθεσε: “Περιμένω ένα ανοιχτό ματς, να επιτεθεί και η ΑΕΚ και εμείς. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X