Απόλυτη επιβεβαίωση για τα όργια στο ΟΑΚΑ!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ενεργό το σενάριο της τιμωρίας της ΑΕΚ, ακόμη και με μηδενισμό

Σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΡΗ, το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει ποτέ, με την μόνη ορθή εξέλιξη να είναι ο μηδενισμός της ΑΕΚ.  Στην έκθεση γίνεται επίσης αναφορά στο χτύπημα στον γυμναστή του ΑΡΗ από φίλαθλο της ΑΕΚ, ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Το αυτονόητο λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα του παρατηρητή, είναι η τιμωρία της αντιπάλου του ΑΡΗ, ακόμη και με μηδενισμό, ένα σενάριο που όπως φαίνεται παραμένει ενεργό, παρόλο που ζούμε στην Ελλάδα και έχουμε δει πολλά στο παρελθόν…

Διαβάστε αναλυτικά την έκθεση του παρατηρητή:

Ο κ.Συμεών Τσολακίδης αναφέρει τρία περιστατικά:

1. Όπως του είπαν οι διαιτητές, στην ανάπαυλα μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε “I’m the boss”, του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε.

2. Όπως του είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ.Αλεξανδρόπουλος, κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

3. Ο γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησαν φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στο διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές, φωνάζοντας “Why Penalty?”, “No Penalty”, “Fuck You All” και ένας εξ’αυτών, όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές -καθότι εγώ ακολούθησα λίγα μέτρα πίσω, πλησίασε τον 2ο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας “I’m the Boss”, τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε. Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας, οι διαιτητές οδηγήθηκαν εκτός των αποδυτηρίων της.

Ταυτόχρονα, κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, άκουσα φωνές προερχόμενες από το χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Καρυπίδη, και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους. Για το τελευταίο περιστατικό έχω προσωπική άποψη. Όλοι οι μη διαπιστευμένοι μετά από πάροδο λίγων λεπτών, απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων, ενώ κατέφθασε επίπλέον αστυνομική δύναμη. Οι διαιτητές του αγώνα, αφού διαβουλεύτηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών.

Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ΠΑΕ ΑΕΚ (57′) οι παίκε της πανηγύριζαν πλησίον της Θ.35 και ταυτόχρονα τρεις παίκτες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκαναν ζέσταμα (ως αναπληρωματικοί) μαζί με τον γυμναστή τους κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Τρεις φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εισήλθαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου για να απνηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και τότε δημιουργήθηκε φραστική λογομαχία με τον γυμναστή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ένας εκ των φιλάθλων στην προσπάθεια του να αποχωρήσει, απώθησε τον γυμναστή του ΑΡΗ και ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος. Αργότερα, τον εξέτασε ο γιατρός του αγώνα και του τοποθέτησε προληπτικά “κολάρο” στο λαιμό. Εξαιτίας του συμβάντος, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για έξι λεπτά. Οι παράγοντες και των δύο ΠΑΕ έδρασαν “πυροσβεστικά” ώστε να λήξει το επεισόδιο.

Προτεινόμενα Άρθρα