Δεν φεύγει από το μυαλό του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένα μήνα και κάτι έχει ακόμα μπροστά του ο ΑΡΗΣ μέχρι να υποδεχθεί την ΑΕΚ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ενδιάμεσα υπάρχουν για την ομάδα τα πλέι οφ και αρκετά παιχνίδια μίας διαδικασίας στην οποία φυσικά δεν θα μπει αδιάφορη. Υπάρχει η 5η θέση και φυσικά οι πιθανότητες που θα εξαντλήσει για να προλάβει την 4άδα. 

Ολα τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι το Κύπελλο θα μπει εντελώς στην άκρη. Το έχουν στο μυαλό τους και θα συνεχίσουν να το έχουν μέχρι να έρθει η ώρα του. Πρόκειται άλλωστε για το ματς της χρονιάς -μέχρι τον επόμενο- και οι ελπίδες για πρόκριση είναι παραπάνω από βάσιμες μετά το 2-1 του ΟΑΚΑ.

Πρόθεση των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι να προνοήσουν και να διαχειριστούν αναλόγως την ομάδα και το ρόστερ μέσα στον επόμενο μήνα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και στην καλύτερη κατάσταση για τον επαναληπτικό με την Ένωση. Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι θα υποβαθμίσουν την διαδικασία των πλέι οφ και τα ειδικά τα παιχνίδια που θα δώσουν μέχρι το Πάσχα. 

Η όλη προετοιμασία και προεργασία φυσικά δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το πνευματικό, στο οποίο ήταν ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ για ένα ημίχρονο υστερούσε. Με αποτέλεσμα να επηρεάζει τους παίκτες και τακτικά.

Προτεινόμενα Άρθρα