Πότε τελικά έγινε κύριε Παναγόπουλε;

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να βάλει τέλος στο γεγονός ότι για κάθε τι την εμπλέκει ο κύριος που τελικά δεν είδε Γενάρη, ούτε Δεκέμβρη, αλλά Σεπτέμβρη του 19 το περιστατικό με τον Αρκούδη

Ο Παναγόπουλος είχε δηλώσει στις 4 Φεβρουαρίου, ότι “Δεν πάει ένας μήνας” από το περιστατικό με την καταγγελία για δωροδοκία (AΚΟΥΣΤΕ την δήλωση στην Δικη του Οpen” στο 2.31 και ελπίζουμε να μην το κατεβάσετε το βίντεο). Τότε δηλαδή μας είπε ότι το…περιστατικό έγινε αρχές Γενάρη περίπου, άντε να το πάμε και Δεκέμβρη. Θέλετε να το…πάμε Νοέμβρη;

Τελικά στην μηνυτήρια αναφορά που για μία ακόμα φορά μπλέκει τον ΑΡΗ (ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΤΛ), αναφέρει ότι το περιστατικό έγινε στις 26 Σεπτέμβρη του 2019!!!

Όλοι αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί! Απλά όπως λέει και ο ίδιος το είχε καταχωνιάσει στην μνήμη του και το ανέσυρε…αυθόρμητα σε συνέντευξη σε σταθμό της Θεσσαλονίκης!!! Το ερώτημα απλό. Γιατί δεν το κατήγγειλε ΤΟΤΕ; 

Αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά του:
“Στους ίδιους διαδρόμους τον συνάντησα τυχαία, αν θυμάμαι καλά την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου του 2019,γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, προσερχομενος για να δικασω την υπόθεση των εντολέων μου Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ κλπ. 

Μου έκανε εντύπωση οτι περπατούσε σχεδόν… αγκαζέ και μιλούσε με ιδιαίτερη οικειότητα με γνωστό συνάδελφο μου αλλά μόλις με είδε να πλησιάζω, σταμάτησε να του μιλάει και προχώρησε μόνος του προς την καφετέρια του υπουργείου. 

Τότε αφού χαιρέτησα τον φίλο συνάδελφο, πριν καλά – καλά ολοκληρώσω την ερώτηση μου για ποια υπόθεση είχε να συζητήσει, αυτός εμφανώς ταραγμενος έως αγανακτισμενος, εντελώς αυθόρμητα μου εκμυστηρευτηκε οτι “ΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ”!!! 

Έμεινα κυριολεκτικά άφωνος, ο συνάδελφος αναψοκοκκινισμενος συνέχισε προς τις τουαλέτες, μάλλον για να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του, κι εγώ πήγα στην γραμματεία της Επιτροπής, όπου διαπίστωσα οτι η υπόθεση του συναδέλφου αφορούσε άδεια απόκτησης μετοχών του νέου ιδιοκτήτη επαρχιακής ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE. 

Είχα κυριολεκτικά καταχωνιασει το περιστατικό στην μνήμη μου, μέχρι που αυθόρμητα το ανεσυρα και το ανέφερα (χωρίς ποτέ να κατονομασω ούτε το μέλος, ούτε τον δικηγορο,!) σε πρόσφατη συνέντευξη μου, σχετική με την φερεγγυότητα της ΕΕΑ, σε Ραδιοφωνικό Μέσο της Θεσσαλονίκης, από όπου ανακυκλωθηκε αστραπιαία σε πλήθος μέσων”.

Για ακούστε στο 2.31 τι λέει:

https://www.zougla.gr/sports/podosfero/article/katagelia-sok-sti-diki-sto-open-zitise-lefta-melos-tis-ea-pou-psifise-stin-ipo8esi-tou-paok-ke-tis-ksan8is 

Τώρα ή “Το δεν πάει ένας μήνας” από τον Φεβρουάριο του 20 είναι τελικά είναι…6μηνο ως τον Σεπτέμβριο που αυθόρμητα ανασύρεται από μνήμες την ίδια περίοδο που είναι στο επίκεντρο η υπόθεση της ΕΕΑ ή κάτι άλλο συμβαίνει.
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Προτεινόμενα Άρθρα