Αλλιώς τα ήθελε, αλλιώς έρχονται…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φορίν Ντουρμισάι ήταν η μοναδική κίνηση που μπόρεσε να κάνει ο ΑΡΗΣ τον περασμένο Ιανουάριο. Και αυτή… περιπετειωδώς.

Ο,τι προηγήθηκε με τον 24χρονο επιθετικό είναι λίγο-πολύ γνωστό. Ξεκίνησε με ντέρμπι -κόντρα στον ΠΑΟΚ- κάθισε λίγο στα “πιτς” -λόγω FIFA- και “μπήκε” ξανά στο ροτέισον με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος. 

Ο 24χρονος επιθετικός έπαιξε μόλις οκτώ παιχνίδια με την Μπέβερν στο πρώτο μισό της σεζόν, έχοντας… κάμποσο χρόνο συμμετοχής αλλά όχι αυτόν που θα ήθελε. Για αυτό και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην γνώριμη, για αυτόν, Ελλάδα.

Στον ΑΡΗ περίμενε το δεύτερο κομμάτι της σεζόν να κυλήσει καλύτερα και με περισσότερο αγωνιστικό χρόνο. Μόνο που με εξαίρεση το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό δεν μετράει άλλο 90λεπτο ή παρουσία στην αρχική ενδεκάδα. Έξι παιχνίδια, με ευκαιρίες που του δόθηκαν κυρίως ως αλλαγή αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Εξαίρεση, το πρώτο ημίχρονο του ματς στο Αγρίνιο όπου ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας.

Και μέσα σε όλα ήρθε η διακοπή λόγω του κορωνοϊού για να τον βγάλει εκτός ρυθμού. Η υγεία φυσικά είναι αυτή που προέχει, αλλά σε κάθε περίπτωση η σεζόν κυλάει κάπως ιδιαίτερα για τον ίδιο μετά την χρονιά που είχε πέρυσι. 

Προτεινόμενα Άρθρα