Απάντησε στον Κιελίνι ο Μέλο: "Είναι δειλός, τα έκανε πάνω του"

από AllAboutARIS

Δεν άργησε να απαντήσει στον Κιελίνι ο Μέλο

Ο 36χρονος άσος δεν άφησε έτσι όσα του καταλογίζει ο πρώην συμπαίκτης του στη Γιουβέντους και δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει δειλό.

“Καταρχάς, θα ήθελα να μάθω σε ποια περιστατικά αναφέρεται. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω θέμα να του απαντήσω. Όταν ήμουνα στο Τορίνο, δεν είχα δείξει έλλειψη σεβασμού απέναντι σε κάποιον στον σύλλογο. Σεβόμουν τους συμπαίκτες μου καθώς και τους παράγοντες της Γιουβέντους”, ανέφερε αρχικά ο νυν μέσος της Παλμέιρας.

“Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, δεν έχω κανέναν σεβασμό για εκείνον. Και δεν θα έχω ποτέ. Λέει πως θα έπρεπε να χτυπήσει τον Μπαλοτέλι και πως εγώ είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων που πήγαινα και ξεκινούσα καυγάδες;

Ε, εκείνος ήταν δειλός που τα έκανε πάνω του και μετά έλεγε συγγνώμη. Είναι πολύ εύκολο να μιλάς άσχημα για κάποιους μέσω ενός βιβλίου. Ίσως να είναι ακόμα θυμωμένος εξαιτίας του “χαστουκιού” στο Champions League, όταν ήμουνα στη Γαλατάσαραϊ. Μπορεί να είναι θυμωμένος επειδή η Ίντερ είχε κάνει τότε το τρεμπλ και εγώ είμαι οπαδός της Ίντερ. Έτσι κάνει πάντα ο Κιελίνι, φέρεται λες και είναι ο σπουδαιότερος. Θυμάμαι επίσης ότι νικήσαμε 3-0 την Ιταλία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, διοργάνωση που κατέκτησε τελικά η Βραζιλία. Πιθανότατα να είναι ακόμα πικραμένος και για αυτό, από τη στιγμή που αυτός δεν έχει να επιδείξει κάποια επιτυχία με την Ιταλία”, πρόσθεσε ο Μέλο, μιλώντας στο “Gazzetta.it”.

Προτεινόμενα Άρθρα