Η σημασία της παρουσίας Δημητριάδη στην τηλεδιάσκεψη με Γεραπετρίτη

από Γιώργος Γκάτος

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των ανθρώπων του ΑΡΗ με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ήταν η σημερινή είδηση στην επικαιρότητα της ομάδας.

Η ουσία αυτής της συνάντησης δεν βρίσκεται μόνο στα όσα ειπώθηκαν με τον Υπουργό Επικρατείας, αλλά και στην παρουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη σε αυτή.

Το γεγονός ότι ο δεύτερος συνομιλιτής των “Κιτρινόμαυρων” ήταν ο υπεύθυνος του πρωθυπουργικού γραφείου δείχνει και την πρόθεση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχει άμεση και λεπτομερή ενημέρωση για το ζήτημα με την FIFA και την προσπάθεια της ομάδας για μια μια δίκαιη λύση.

Μπορεί η παρουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη να πέρασε στα… ψιλά αλλά φανερώνει οτι η κυβέρνηση αντιλήφθηκε την σημασία του θέματος του ΑΡΗ και δείχνει την πρόθεση της να συμβάλει προς την οριστική διευθέτηση του.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ είδαν με πολύ θετικό μάτι την παρουσία του Δημητριάδη στην συζήτηση και περιμένουν πλέον τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης, αφού στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα που ζήτησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης και αποδεικνύουν τον διαχωρισμό παλιάς και νέας ΠΑΕ. Περιμένουμε αυτά τα λόγια, να γίνουν πράξεις…

Προτεινόμενα Άρθρα