Η νέα άφιξη Καρυπίδη και οι πρώτες κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κρίσιμες και με ενδιαφέρον είναι οι επόμενες μέρες του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Το κοινό σημείο αναφοράς είναι ο Θεόδωρος Καρυπίδης και όσον αφορά το αγωνιστικό όλοι αναμένουν την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη μετά τα μέσα της εβδομάδας. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει νέο ταξίδι από την Αθήνα και αφού πρώτα ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών ο οποίος θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μπάτζε της επόμενης σεζόν. 

Εφόσον έχει στα χέρια του κάτι συγκεκριμένο για τους αριθμούς της επόμενης χρονάς, θα έχει νέα επαφή με τον Χαριστέα και τους υπόλοιπους ώστε να προχωρήσουν σε πρώτη φάση με τους… σίγουρους. Δηλαδή τις ανανεώσεις των παικτών οι οποίοι περιλαμβάνονται και στα δύο πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με ή χωρίς μεταγραφές. 

Από εκεί και πέρα και παράλληλα με την εξέλιξη του θέματος του ban, θα φανεί εάν ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί να προχωρήσει σταδιακά και με τις υπόλοιπες ανανεώσεις που θα… αναγκαστεί να κάνει στην περίπτωση που αργήσει να έχει κάτι οριστικό στα χέρια του ή “κλειδώσει” η απαγόρευση μεταγραφών. 

Ο Καρυπίδης έχει εγκρίνει τα πρόσωπα των δύο πλάνων, με εκείνο του ban να περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται αλλά ανάλογα και με τα χρήματα που θα ζητήσουν…

Προτεινόμενα Άρθρα