Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ασένσιο είναι ξανά εδώ! (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Ρεάλ ταλαιπωρήθηκε πολύ από την έλλειψη του "εύκολου" γκολ αυτή την σεζόν

Στις 24 του περασμένου Ιουλίου, ο Μάρκο Ασένσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, σε φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Άρσεναλ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 7 Αυγούστου, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για απουσία που θα μπορούσε να φτάσει και τους εννέα μήνες. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Ασένσιο πιθανόν και να προλάβαινε οριακά κάποια από τα φετινά παιχνίδια της Βασίλισσας.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, όμως, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει κανονικά την Ρεάλ στην τελική ευθεία της σεζόν. Στις προπονήσεις ανά γκρουπ, ο Ασένσιο συμμετέχει κανονικά, όπως προκύπτει και από το παρακάτω βίντεο.

 
 
 
 

Στα μέσα Ιουνίου, όταν και αναμένεται να επιστρέψει η La Liga, ο Ασένσιο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Η Ρεάλ ταλαιπωρήθηκε πολύ από την έλλειψη του «εύκολου» γκολ αυτή την σεζόν και η επιστροφή του Ασένσιο, αλλά και του Εντέν Αζάρ, θα της δώσει δεδομένα περισσότερες λύσεις, τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στην δημιουργία.

Προτεινόμενα Άρθρα