Μαρτίνες: "Θέλουμε να βγούμε αλώβητοι και νικητές"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε πως ο ΑΡΗΣ πρέπει να κινηθεί έξυπνα και πως το κίνητρο είναι αρκετά μεγάλο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος

“Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα και να την αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, όπως ήμασταν και πριν. Μπορεί να είμαστε λιγότερα άτομα, όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε καμία τρέλα, με κάρτες και οτιδήποτε άλλο για τα επόμενα πέντε παιχνίδια. Όπως και σίγουρα, να μην έρθει κάποιος τραυματισμός. Με επαγγελματισμό και ενότητα, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε” σημείωσε αρχικά στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Για το πως πρέπει να το διαχειριστεί ο ΑΡΗΣ:

“Μια επαγγελματική προσέγγιση. Προσέχουμε κάρτες και τραυματισμούς. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν ποδοσφαιριστή να λείψει από τα επόμενα παιχνίδια. Είναι και ατομική ευθύνη του καθενός να συμπεριφερθεί έξυπνα και επαγγελματικά, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι και υγιείς στα επόμενα παιχνίδια.”

Για το αν έχει ζήσει κάτι ανάλογο:

“Όχι. Σϊγουρα όχι, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς γιατί είναι κάτι που συνέβη εξαιτίας της πανδημίας. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα ολοκληρώναμε την σεζόν κανονικά, με το ρόστερ “παρών”. Ήταν κάτι που δεν ήξερες πως να το αντιμετωπίσεις γιατί δεν έχει συμβεί ξανά σε παγκόσμια επίπεδα.”

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

 “Η ΑΕΚ έχει σίγουρα ένα μεγάλο κίνητρο, όπως και εμείς. Δεν είναι βαθμολογικό αλλά δεν έχει σημασία. Είμαστε σε μια περίπλοκη κατάσταση και θέλουμε να βγούμε αλώβητοι και νικητές. Δεν παρατάμε την χρονιά. Επαναλαμβάνω ότι είναι σημαντικό να είμαστε έξυπνοι. Θα αφήσουμε τη ζωή μας στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.”

Για το πώς πρέπει ο ΑΡΗΣ να προσεγγίσει το αυριανό παιχνίδι:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί παίζουμε με μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% σε κάθε παιχνίδι, πόσο μάλλον τώρα στα πλέι οφ που αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες. Να είστε σίγουροι ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο.”

Για τον στόχο του ΑΡΗ στα επόμενα πέντε παιχνίδια:

“Πρέπει να αφήσουμε την καλύτερη δυνατή εντύπωση στο τέλος της χρονιάς. Στα τελευταία δευτερόλεπτα χάσαμε την πρόκριση στον τελικό που ήταν ένας πολύ μεγάλος στόχος. Ένας ακόμα μεγάλος στόχος όμως ήταν και η έξοδος στην Ευρώπη. Μπορεί να φαίνεται πως έχει επιτευχθεί, όμως δεν έχει σημασία. Εμείς έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα μέσα στην χρονιά και πρέπει να διατηρήσουμε μια καλή εικόνα μέχρι το τέλος και να αφήσουμε τον ΑΡΗ όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Για τους αποχαιρετισμούς με συμπαίκτες του το τελευταίο διάστημα:

“Δυστυχώς, τις ημέρες που έφευγαν οι συμπαίκτες μου, εγώ ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα μια ίωση και ταλαιπωρήθηκα. Οπότε, όταν έφυγαν οι περισσότεροι συμπαίκτες μου, εγώ ήμουν κλινήρης. Από εκεί και πέρα, σίγουρα έχω επαφές με πολλά παιδιά και μέσω μηνυμάτων, αλλά και με όσους βρίσκονται ακόμα στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα