Το… κοντέρ του Ρόουζ συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα!

από AllAboutARIS

Η… πληθωρικότητα του Λίντσεϊ Ρόουζ και η ενεργή συμμετοχή του στα παιχνίδια του ΑΡΗ είναι συνθήκη που εντοπίζεται και αναγνωρίζεται αλλά μέσα από τους αριθμούς του καταλαβαίνεις και την… εξάρτησή του με την ενδεκάδα

Αγωνίζεται στην άμυνα αλλά ενίοτε τον συναντάς στο κέντρο, στην επίθεση ακόμα και σε ρόλο μαέστρου. Ο Γάλλος εκτός από πολυεργαλείο είναι και μια καλοδουλεμένη ποδοσφαιρική μηχανή με αδιάψευστο μάρτυρα τα νούμερά του τη φετινή σεζόν.

Ο Ρόουζ με τη συμμετοχή του στην προχθεσινή αναμέτρηση της Κρήτης συμπλήρωσε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τη αγωνιστική περίοδο που διανύουμε (33 στο πρωτάθλημα, 6 στο κύπελλο Ελλάδος, 4 στο Europa league) και μαζί σχεδόν 4.000 λεπτά παιχνιδιού (3.898 για την ακρίβεια). Στο μοναδικό παιχνίδι που έλειψε από τη σεζόν ήταν απέναντι στον Παναιτωλικό (26/1) και όχι λόγω τραυματισμού αλλά εξαιτίας καρτών.

Το… κοντέρ του Ρόουζ συνεχίζει να καταγράφει χιλιόμετρα, με την τρομερή του αυτή επίδοση να γίνεται αναφορά και σε ξένη ιστοσελίδα στο twitter.

Προτεινόμενα Άρθρα