Ένινγκ: "Πρώτο μέλημα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι η άμυνα μας"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Μίχαελ Ένινγκ στάθηκε στην πνευματική κόπωση που υπήρχε εξαιτίας της απαιτητικής προετοιμασίας, ενώ ο ίδιος σχολίασε την Ευρωπαϊκή αντίπαλο των "Κιτρινόμαυρων".

Για την εικόνα που έχει ο ίδιος για τις τελευταίες υποχρεώσεις πριν την έναρξη της σεζόν:

“Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που περίμενα. Είχαμε πολύ έντονες εβδομάδες πίσω μας. Δεν ήμασταν σωματικά κουρασμένοι, αλλά πνευματικά. Κάτι που είναι αναμενόμενο. Δείξαμε ότι έπρεπε να αντισταθούμε και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια αντίδραση. Είναι αυτό που κρατάω από σήμερα.”

Για τον αν προβληματίζεται με την επιθετική λειτουργία:

“Δεν είναι αντικείμενο προβληματισμού. Είναι πιο σημαντικό το μηδέν στην άμυνα. Βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιαμσίας. Οι παίκτες τρέχουν πάρα πολύ και λείπουν τα τελικά σπριντ. Είμαστε σε καλό δρόμο.”

Για την σέντρα με την Λαμία:

“Είμαστε μια εβδομάδα πριν και αυτό δείχνει τις δυσκολίες μας. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες, δεν ήταν σίγουρο αν ξεκινήσουμε. Θα πρέπει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουεμ καλύτερο προγραμματισμό.”

Για τον Ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΑΡΗ, την Κόλος Κοβαλίβκα:

“Κανείς δεν γνωρίζει πολλά για αυτή την ομαδα. Εχουν κάποια επίσημα παιχνίδια και έχουμε υλικό να μελετήσουμε. Είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι και έχει δυσκολίες. Πρώτο μέλημα να στέκεται η άμυνα καλά και εκεί χτίζουμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα