Μπεναλουάν: "Είμαστε μια οικογένεια, να διεκδικήσουμε έναν τίτλο" (vid)

από AllAboutARIS

Ικανοποιημένος από τις πρώτες του μέρες στον ΑΡΗ νιώθει ο Γιοχάν Μπεναλουάν που χαρακτήρισε οικογένεια την ομάδα και σημείωσε ότι θέλει να βοηθήσει με την εμπειρία του, διεκδικώντας έναν τίτλο στη σεζόν

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ:

“Νιώθω καλά αυτές τις πρώτες ημέρες στην πόλη που είναι ωραία. Η ομάδα είναι επίσης καλή, είμαστε μια οικογένεια, αυτό εισέπραξα από την πρώτη στιγμή και αυτό ήταν που ζητούσα. Αυτό που μένει είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Έχω δει κάποια παιχνίδια, έχω πάρει πληροφορίες, το επίπεδο είναι υψηλό. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του: “Έχω μια καλή καριέρα πίσω μου. Αυτό που θέλω να δώσω στον ΑΡΗ είναι η εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά και έχουμε στόχους. Θέλω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να κερδίζουμε και μακάρι να διεκδικήσουμε έναν από τους δύο τίτλους και να κάνουμε πρωταθλητισμό”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Οι πρώτες πληροφορίες που πήρα ήταν για τον κόσμο, πόσο παθιασμένος είναι και πόσο αγαπάνε την ομάδα και την υποστηρίζουν. Αυτό που έχω να δείξω στον κόσμο και  στο γήπεδο είναι πάθος”.

Προτεινόμενα Άρθρα