Μπερτόγλιο: Ενας… αντιστάρ της επίθεσης (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεύτερη φορά που ο Φακούντο Μπερτόγλιο έρχεται από τον πάγκο και δίνει γκολ στην ομάδα.

Η ποιότητα και η “λάμψη” μεσοεπιθετικών επιλογών όπως οι Γκάμα, Γκαρσία δεν ήταν αρκετή χθες για τον ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ο Άκης Μάντζιος να στραφεί στον πάγκο του για λύσεις, 

Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι “ζητούσε” διαφοροποιήσεις μπροστά. Η αλλαγή στην εικόνα του ΑΡΗ άλλωστε ήταν αισθητή, και ίσως σε αυτό να έπαιξε βασικό ρόλο ο Φακούντο Μπερτόγλιο. 

Για δεύτερη φορά φέτος ο Αργεντινός έρχεται από τον πάγκο, δίνοντας γκολ αλλά και λύσεις στον ΑΡΗ μεσοεπιθετικά με το κάτεβασμα της μπάλας αλλά και πατώντας στην περιοχή περισσότερο από τον Λούκας Σάσα. 

Ο άλλοτε παίκτης του ΑΠΟΕΛ δείχνει να επανέρχεται μετά τον μήνα της αγωνιστικής απραξίας που πέρασε το προηγούμενο διάστημα και ειδικά μετά το χθεσινό παιχνίδι “χτυπάει” ακόμα πιο έντονα την πόρτα της ενδεκάδας. 

Μπορεί να μην έχει την “λάμψη” του Γκάμα, του Ματέο ή ακόμα και του Σίλβα ως φετινή μεταγραφή, μέχρι στιγμής πάντως διακρίνεται και την σταθερότητά του και δίκαια χαρακτηρίζεται ως… τίμια επιλογή. Ή αλλιώς ένας αντιστάρ που δίνει λύσεις όταν τα βαριά σου ονόματα δεν μπορούν…

Προτεινόμενα Άρθρα