Επέστρεψε ο Σάντσες εν όψει ΑΡΗ

από Αντώνης Γκάτζιος

Μια ακόμη επιστροφή ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17/1) με τον ΑΡΗ μέτρησε ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό καθώς την Πέμπτη (14/1) ο Φακούντο Σάντσες έβγαλε το φουλ πρόγραμμα της προπόνησης.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Αργεντινός δήλωσε διαθέσιμος και ο Ρουμάνος τεχνικός θα μπορεί να τον έχει ως επιλογή για τη διάρκεια του αγώνα, έστω και από τον πάγκο.

Επίσης για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες οι Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας και Κουρμπέλης βρέθηκαν στο “Γ. Καλαφάτης”. Οι δύο πρώτοι δεν αποκλείεται την Παρασκευή ή το Σάββατο να γυμναστούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα των “πράσινων” και να υπολογίζονται από εδώ και στο εξής για τα επόμενα ματς του τριφυλλιού.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του τριφυλλιού που είχε τραυματιστεί πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες αναμένεται να χάσει και τα ματς που θα ακολουθήσουν, με ΟΦΗ και Βόλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Οι επιστροφές σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Φακούντο Σάντσες, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, Μπεκ, ενώ γυμναστήριο και θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής”.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα