Απίστευτο! Έβαλαν την Κουρομπύλια στην Τρίπολη!

από Αντώνης Γκάτζιος

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Η Χρυσούλα Κουρομπύλια ορίστηκε ως βοηθός διαιτητή στον αγώνα του ΑΡΗ με τον Αστέρα στην Τρίπολη!

Είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα ρέφερι ορίζεται σε αγώνα του ΑΡΗ μετά τα όσα συνέβησαν το 2012, όταν προφασίστηκε τραυματισμό (η γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου το κατέγραψε) στον αγώνα ΑΡΗ – Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” να χάσουν το ματς στα χαρτιά και ουσιαστικά την έξοδο στην Ευρώπη.

Τώρα, εννιά χρόνια μετά, η Κουρομπόλια ορίζεται σε αγώνα του ΑΡΗ και (ω του θαύματος) ξανά με τον Αστέρα Τρίπολης. Φυσικά δεν ξεχνιέται η φωτογραφία από εκδήλωση των διαιτητών όπου είναι αγκαλιά με τον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο…

Σαν να μην έφτανε αυτό, διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου (30/1) με τον Αστέρα στην Τρίπολη ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς! Ο ίδιος που χθες (27/1) χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί του Βόλου και στον αγώνα Λαμίας – ΑΡΗ, ως VAR, είπε πέντε φορές ότι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν γρονθοκόπησε το ball boy των γηπεδούχων. Και μη χειρότερα…

Δεύτερος βοηθός είναι ο Γιώργος Χριστάκογλου 4ος διαιτητής ο Γιώργος Βρέσκας, VAR ο Γιώργος Τζοβάρας και βοηθός VAR ο Χρήστος Μπαλτάς.

Προτεινόμενα Άρθρα