Χαβίτο: "Μακάρι να επιστρέψω στον ΑΡΗ ως προπονητής Ακαδημιών”!

από Αντώνης Γκάτζιος

Για τον αγαπημένο του ΑΡΗ μίλησε ο Φρανσίσκι Χαβίτο, χαρακτηρίζοντας πολύ δυνατή τη φετινή ομάδα και εκφράζοντας την επιθυμία να δουλέψει στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Χαβίτο μίλησε στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” για τον ΑΡΗ και μεταξύ άλλων, τόνισε:

– “Ο ΑΡΗΣ είναι σοβαρή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει βαθμούς όχι μόνο στην έδρα του, αλλά και από εκτός έδρας παιχνίδια, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο του. Μου αρέσει ο ΑΡΗΣ έτσι όπως αγωνίζεται, έχει πολύ δυνατή ομάδα, καλούς παίκτες και μου αρέσουν ο Μπρούνο Γκάμα, ο Ματέο, ο Σίλβα, ο Σάσα με τον Ροζ πιο πίσω, είναι πολύ καλοί παίκτες, ενώ θα βοηθήσει πάρα πολύ ο Μήτρογλου, τον οποίο γνωρίζω από την κοινή μας παρουσία στον Ολυμπιακό”.

– “Δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά εάν το πιστεέψουν οι παίκτες του ΑΡΗ, μπορούν να προκριθούν. Θα είναι μεγάλη επιτυχία και μπορούν να γράψουν ιστορία, γιατί ο ΑΡΗΣ θέλει ένα τίτλο”.
 
– “Είμαι προπονητής Ακαδημιών στην πατρίδα μου και στόχος είναι να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο τα παιδιά, εγώ το έμαθα στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, άρα ξέρω πώς δουλεύουν εκεί με τα μικρά παιδιά. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσα να επιστρέψω στην Ελλάδα, το θέλουμε πολύ εγώ και η σύζυγός μου, να αναλάβω ένα κομμάτι των Ακαδημιών του ΑΡΗ για να βγάλουμε παίκτες. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο, ξέρετε ότι τον ΑΡΗ τον αγαπάμε και εκείνη η φωτογραφία που αναρτήσαμε με τις φανέλες του SUPER 3 και το φουλάρι στο σκυλάκι μας είναι στα πλαίσια μιας δουλειά που θα δείρε σύντομα. ‘Εχουμε κι ένα κουνέλι που θέλαμε να ντύσουμε στα κίτρινα, αλλά θα γίνει την επόμενη φορά…”.

Προτεινόμενα Άρθρα