Γκαρσία: "Κερδίσαμε μία δύσκολη ομάδα που παίζει καλά" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα, μίλησε για την σταδιακή υποχώρηση του ΠΑΟΚ μετά το γκολ

“Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα. Θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν χαρακτήρα. Κερδίσαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που αγωνίζεται καλά. Πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης. Ήταν πολύ σημαντικό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι η προσπάθεια των παικτών μου. Ειδικά, όταν μείναμε με 10. Αυτός είναι ο δρόμος.”

Για το γεγονός ότι παραχώρησε μέτρα ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ:

“Νομίζω ότι ήταν μαι απόφαση που έχει διάφορα μέρη. Επρεπε να αμυνθούμε και να είμαστε συμπαγής. Και ο αντίπαλος αγωνίζεται. Ήθελε το κάτι παραπάνω, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Από την δική μας πλευρά, και λίγα μέτρα πιο πίσω, καταφέραμε να δημιουργήσουμε αντεπιθέσεις και για δεύτερο γκολ. Είχαμε μια πολύ καθαρή ευκαιρία με τον Ζίφκοβιτς. Από τη στιμγή που μείναμε με 10, ήταν φυσιολογική η υποχώρηση.”

Για την ψυχολογία της ομάδας:

“Μπορούμε να πούμε ότι αλλάξαμε τον τρόπου που αγωνιζόμαστε. Προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο λειτουργείας της ομάδας για να νιώθουν άνετα. Να προσαρμοστούμε στους ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι αρκετά φυσιολογικό σε σχέση προπονητή-ποδοσφαιριστών. Συνεχίζουμε με αυτό τον ρυθμό, με σκληρή δουλειά.”

Για τα γενέθλια της ομάδας του:

“Σιγουρα, για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που συνδυάσαμε μια νίκη με τα γενέθλια, πόσο μάλλον όταν κερδίσαμε δύο ντέρμπι. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πάντα αδικίες. Ζητάμε υπομονή, να είμαστε όλοι μαζί. Σκληρή δουλειά και βήμα-βήμα.”

Προτεινόμενα Άρθρα