Αντίστροφη μέτρηση για προπονητή

από AllAboutARIS

Κορυφώνονται οι συζητήσεις των ανθρώπων του ΑΡΗ με υποψήφιους στόχους

Αντίστροφα μετρούν πλέον στον ΑΡΗ, αναφορικά με το θέμα προπονητή. Η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, αλλά και επίσημες ανακοινώσεις.

Όλα τα παραπάνω πηγάζουν από την επιθυμία της διοίκησης να βρίσκεται ο νέος τεχνικός στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως φυσικά και από το γεγονός ότι έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος, με την ομάδα να είναι ακέφαλη αγωνιστικά, μια εβδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Το προβάδισμα από την αρχή έχει η επιλογή ξένου προπονητή, με τελευταίο όνομα που γράφτηκε να είναι αυτό του Ράντομιρ Άντιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός, που αυτή τη περίοδο έχει συμβόλαιο με την κινεζική Σαντόνγκ Λουνέγκ Ταισάν, δέχθηκε κρούση από τους ανθρώπους του ΑΡΗ, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δεδομένη είναι και η αγωνία του κόσμου, που παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, αναμένοντας εδώ και μέρες το όνομα του νέου προπονητή, που δεν αποκλείεται να γίνει γνωστό ακόμη και σήμερα, εφόσον φυσικά υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία.

Προτεινόμενα Άρθρα