Δεν το αφήνει έτσι

από AllAboutARIS

Εστάλη η επιστολή στην ΚΕΔ, ετοιμαζεται και η ένσταση για τον Πουλίδο.

Κλιμακώνει τις αντιδράσεις του ο ΑΡΗΣ για την σφαγιαστική διαιτησία του Βοσκάκη στη Βέροια. Τα λάθη ήταν τόσο εξόφθαλμα που έχουν κάνει ακόμη και τους πλέον ουδέτερους να τάσσονται στο πλευρό του ΑΡΗ και να ζητούν… τουλάχιστον την παραδειγματική τιμωρία του ρεθυμνιώτη ρέφερι.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης πέρασε χθες αρκετή ώρα πάνω από το τηλέφωνο μιλώντας διαδοχικά με όλους τους επίσημους φορείς (ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ, ΚΕΔ) και σήμερα κατεβαίνει έκτακτα στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί τόσο με τον Γιάννη Μώραλη όσο και με τον Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να μεταφέρει από κοντά, τα έντονα παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με τη Βέροια. Εκτός από την φυσική παρουσία του Ηλιάδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα σταλεί και μια σκληρή επιστολή στην ΚΕΔ και τον κ. Καραμελίδη με την οποία οι κιτρινοι θα καταγράφουν τα διαδοχικά κρούσματα από την αρχή της σεζόν και θα ζητούν ισονομία.

Οι περιπτώσεις ανακοίνωσης τόσο από την ΠΑΕ όσο και από την ΚΜΑ εγκαταλείφθηκαν αφού με βάσει τα ισχύοντα από φέτος, οι ανακοινώσεις συνοδεύονται από βαριά χρηματικά πρόστιμα.

Προτεινόμενα Άρθρα