Και τώρα Πλατανιάς

από AllAboutARIS

Μαζί με τις προπονήσεις αρχίζει για τον Μιλίνκοβιτς και η προσπάθεια να βρει τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους τρεις που αποβλήθηκαν στη Βέροια.

Το απόγευμα επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκινά η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μαζί ξεκινά και για τον Μιλίνκοβιτς η διαδικασία επιλογής των παικτών που θα αντικαταστήσουν τους τρεις παίκτες που αποβλήθηκαν στην Βέροια (Πουλίδο, Οικονομόπουλος και Αγκάνθο). Ειδικά για τους δυο πρώτους, το πρόβλημα είναι εντονότερο αφού ο μεν Πουλίδο δείχνει να… δένει ως δίδυμο με τον Ελσνερ, ο δε Οικονομόπουλος έχει κάνει εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ με τον Ηρακλή, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

Με την συχνότητα που φορτώνονται τις κάρτες οι ποδοσφαιριστές του, είναι σίγουρο ότι ο σέρβος θα χρειαστεί την βοήθεια και του πάγκου. Σε πρώτη φάση ο Κύργιας είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πουλίδο και ο Νταμαρλής τον Οικονομόπουλο μαζί φυσικά με τον Παπαδόπουλο που αναζητά τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του.

Προτεινόμενα Άρθρα