Πλησιάζει σε Λεμεσσό ο Τσιώλης

από AllAboutARIS

Την απάντηση του Σάκη Τσιώλη περιμένουν στην ΑΕΛ.

Την απάντηση του Σάκη Τσιώλη περιμένουν στην ΑΕΛ.

Εν αναμονή της κατάληξης με τον Λίτο Βιντιγκάλ (εκκρεμεί συνάντηση με τον πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους, όπου αναμένεται να συζητηθεί η φόρμουλα του διαζυγίου), εντείνονται οι διεργασίες στην ομάδα της Λεμεσού για τον αντικαταστάστη του Αγκολέζου τεχνικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση στον Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία.

Οι πρώτες διαπραγματεύσεις έχουν γίνει, με την ΑΕΛ να του καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία ωστόσο αρχικά δεν φαίνεται να ικανοποίησε τον Ελλαδίτη τεχνικό, προπονητή του Αστέρα Τρίπολης μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες και στο στόχαστρο και του ΑΠΟΕΛ πριν καταλήξει στον Γιώργο Δώνη. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αφού πρόθεση του προέδρου της ΑΕΛ είναι να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν και με τον Λίτο Βιντιγκάλ και με τον αντικαταστάτη του.

Από το βράδυ της Κυριακής, όταν και έγινε γνωστός ο προβληματισμός της διοίκησης για τον Λίτο Βιντιγκάλ, στην ΑΕΛ έχουν προταθεί δεκάδες προπονητές. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για να ξαναβρεί το δρόμο της η ομάδα. Θέλει την ιδανικότερη λύση και τη θέλει σύντομα, γι` αυτό και οι συζητήσεις με τον Σάκη Τσιώλη δεν θα αργήσουν να φέρουν αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό.
πηγη: balla.com.cy

Προτεινόμενα Άρθρα