Προσοχή στα… μπαλάκια

από AllAboutARIS

Την ερχόμενη Τρίτη (29/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ανδρών, στα οποία συμμετέχουν εκτός του ΑΡΗ και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος.

Την ερχόμενη Τρίτη (29/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ανδρών, στα οποία συμμετέχουν εκτός του ΑΡΗ και  ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος. Περιμένουμε αν μετά από έξι συνεχόμενα χρόνια, οι «αιώνιοι» του λεκανοπεδίου θα συναντηθούν μεταξύ τους πριν τον τελικό. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και δεν αποτελεί μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ σε κάθε περίπτωση θα ήθελε καταρχήν να αγωνιστεί ως γηπεδούχος και βέβαια τα…μπαλάκια να είναι… ζεστά και να φέρουν στον δρόμο τον Πανιώνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 27, Μαρούσι, ΟΑΚΑ) η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Στην κλήρωση συμμετέχουν οι ΑΡΗΣ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 21 Δεκεμβρίου του 2013».

Προτεινόμενα Άρθρα