Έμπαζε και πάλι στα μετόπισθεν

από AllAboutARIS

Τα παιδικά ατομικά λάθη στην άμυνα στοίχησαν και πάλι. Μανιάς και Τάτος οι καλύτεροι παίκτες του ΑΡΗ.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν φέρει ευθύνη για τα δυο γκολ του Πανθρακικού. Γενικά δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Ανέβηκε πολλές φορές όλη τη δεξιά πλευρά, πάτησε 2-3 φορές περιοχή. 

ΕΛΣΝΕΡ: Δεν ήταν τόσο κακός όσο ο Πουλίδο αλλά έχει και αυτός σημαντικό μερίδιο ευθύνης στα δυο γκολ. Ηταν καλύτερος στην επανάληψη όταν προσπάθησε ένα βγει και μπροστά.

ΠΟΥΛΙΔΟ: Ο αδύναμος κρίκος της άμυνας για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Κοιτούσε στα μάτια τον Κάσες και στα δυο γκολ και ανάγκασε τον Μιλίνκοβιτς να τον βγάλει πριν το ημίχρονο.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα από τον Κάσες αφού από την δική του πλευρά ξεκίνησαν τα δυο γκολ. Εβγαλε πολλές σέντρες, οι περισσότερες δίχως στόχο αλλά πέτυχε ένα ωραίο γκολ πριν αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Έχει σταθερή παρουσία και συνέπεια στον χώρο ευθύνης του μπροστά από τα στόπερ. Κόβει και προσπαθεί να δίνει αμέσως.

ΤΑΤΟΣ: Σαφώς καλύτερη εμφάνιση από τον Τάτο που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ, πήρε μπάλες, κινήθηκε σε όλους τους χώρους της επίθεσης αλλά δεν είχε αρκετούς συμπαραστάτες για να βγάλει συνεργασίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε και πάλι τη γνωστή του διάθεση, έτρεξε ασταμάτητα, έκανε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις και προσπάθησε να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής τα οποία ήταν όμως άστοχα.

ΜΑΝΙΑΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ όχι μόνο γιατί άνοιξε λογαριασμό. Ήταν πολύ κινητικός, ορεξάτος και κερδίζει σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη του Μιλίνκοβιτς και θέση στο αρχικό σχήμα.

ΟΥΝΤΟΤΖΙ: Στο πρώτο ημίχρονο, όσο αγωνιζόταν δεξιά σχεδόν δεν ακούμπησε αφού ήταν καλά κλεισμένος. Μόλις πήγε αριστερά έβαλε την ασίστ στον Τσουμάνη. Ήτν πάντως κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεών του.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Κάνει αυτό που του λέει ο προπονητής του και πιστώνεται την ασιστ στο γκολ του Μανιά.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΚΥΡΓΙΑΣ: Εκπληξη ότι δεν ξεκίνησε αφού πήγε καλά στην Τούμπα. Ήταν καλός στις τοποθετήσεις του και στις αντιδράσεις του.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:  Μπήκε για μισή ώρα και κάτι, αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: Μπήκε στο τέλος και δεν έπαιξε πολύ.

Προτεινόμενα Άρθρα