Τα 1860 ευρώ και το… πόρισμα

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης της ΚΜΑ για την αποπληρωμή των χρημάτων που απαιτούσε η ΝΕΧΙΑ και πλήρωσε χθες το τιμολόγιο των 14760 ευρώ που του δόθηκε από την εταιρία.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης της ΚΜΑ για την αποπληρωμή των χρημάτων που απαιτούσε η ΝΕΧΙΑ και πλήρωσε χθες το τιμολόγιο των 14.760 ευρώ που του δόθηκε από την εταιρία.

Το πόρισμα ωστόσο ακόμα δεν παραδόθηκε και δεν θα παραδοθεί, αν δεν αποπληρωθεί και μία ακόμα οφειλή. Το ποσό… αστείο για τα δεδομένα ενός συλλόγου, όπως ο ΑΡΗΣ.

Ακόμα πιο αστείο όταν επί της ουσίας αφορά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Τα χρήματα που οφείλει η ΚΜΑ είναι 1860 ευρώ (!!!) και αφορά το ΦΠΑ του τιμολογίου που πληρώθηκε πέρσι (περίπου 8000) από την προηγούμενη διοίκηση. Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν στα ταμεία της ΚΜΑ και θα πρέπει να βρεθούν για να παραλάβει επιτέλους το περιβόητο πόρισμα.

Με τον Ηλιάδη επικοινώνησε εκ μέρους της ΚΜΑ ο Κώστας Γεωργιάδης που ζήτησε από την ΚΜΑ να τακτοποιήσει- όιπως και θα γίνει αύριο- την οφειλή των 1860 ευρώ και την Δευτέρα θα επιστρέψει η ΠΑΕ τα χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση όμως και ενώ γίνεται λόγος για το μοντέλο διοίκησης και τους…κινδύνους ενός επενδυτή, το πόρισμα, που όλοι οι αρειανοί απαιτούν να δημοσιοποιηθεί, καθυστερεί εκ νέου για… 1860 ευρώ!

Προτεινόμενα Άρθρα