Η Γουίμπλεντον ζητάει να φιλοξενήσουν οι οπαδοί τους παίκτες!

από AllAboutARIS

Χείρα βοηθείας από τους οπαδούς ζήτησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της κάποτε κυπελλούχου Αγγλίας.

Σε τραγική κατάσταση είναι η Γουίμπλεντον, μία ιστορική ομάδα που έχει στην τροπαιοθήκη της και ένα κύπελλο Αγγλίας (1988). Η AFC Γουίμπλεντον, όπως είναι το πλήρες όνομα της ομάδας που ίδρυσαν οι οπαδοί το 2004, όταν η Γουίμπλεντον μετονομάστηκε σε Μίλτον Κέινς Ντονς, δεν έχει χρήματα ούτε για να εξασφαλίσει στέγη στους παίκτες που έχει στο ρόστερ της με τη μορφή δανεισμού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα της League Two στράφηκε προς τους οπαδούς περιμένοντας από αυτούς να δώσουν μία χείρα βοηθείας. Δείτε αναλυτικά την ξεχωριστή, αν μη τι άλλο, ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Ο σύλλογος αναζητά μία ομάδα ατόμων που θα μπορούν να προσφέρουν καταλύματα για τους δανεικούς παίκτες της Γουίμπλεντον. Αν έχετε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι σας και μένετε σε λογική απόσταση από το Γουίμπεντον, τότε θα περιμένουμε νέα σας.

Τα καταλύματα θα είναι για τους δανεικούς παίκτες από τους άλλους συλλόγους, οι οποίοι θα μείνουν για το υπόλοιπο της σεζόν ή και λιγότερο. Έχουμε άμεση ανάγκη και θα θέλαμε να μας ενημερώσει ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να βοηθήσει και στο μέλλον”.

Προτεινόμενα Άρθρα