Η οικειοποίηση της επιτυχίας Αμορόζο στο CAS

από AllAboutARIS

Η διοίκηση Ψηφίδη κατέθεσε και πλήρωσε την προσφυγή Αμορόζο στο CAS, αλλά ο κ. Σκόρδας σημείωσε ότι η απόφαση κερδήθηκε επί θητείας του!!!

Για όσους δεν μπορούν φυσικά να παρακολουθούν επισταμένα τα γεγονότα, όταν ακούνε ότι το CAS έβγαλε απόφαση υπέρ του ΑΡΗ για τον Αμορόζο επί διοίκησης Σκόρδα πέρσι, προφανώς και σκέφτονται ότι είναι μία από τις επιτυχίες του.

Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική. Είπε ο κ. Σκόρδας ότι επί της περσινής του θητείας η ομάδα κέρδισε την προσφυγή στο CAS για τον Αμορόζο. Αυτό που δεν είπε φυσικά είναι ότι την προσφυγή την έκανε η διοίκηση Ψηφίδη (άλλα είναι τα λάθη της που παραλίγο να πληρώσει ο ΑΡΗΣ με υποβιβασμό) που πλήρωσε και τα απαιτούμενα χρήματα (μάλιστα πλήρωσε και το συμμετοχή του Αμορόζο, που με βάση την απόφαση πρέπει να επιστραφεί στην ΠΑΕ, αλλά μέχρι να βγει η απόφαση αποχώρησε. Ο νομικός που χειρίστηκε την υπόθεση ήταν ο κ. Ζέμπερης, ο οποίος μέσω σύστασης του Γιάννη Κόντη χειρόζονταν ουκ ολίγες υποθέσεις σε ΦΙΦΑ και CAS. (http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=20079 )

Λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα, όπως πχ το ποιος έφερε ως διοίκηση τον Αμορόζο στην Ελλάδα χρεώνοντας την ΠΑΕ με ένα υπέρογκο συμβόλαιο.

Παρεμπιπτόντως η απόφαση του CAS ανακοινώθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013, μήπως βγει και ο Ηλιάδης να πει ότι κέρδισε την υπόθεση;

Προτεινόμενα Άρθρα