Έτσι σώζονται οι ομάδες…

από AllAboutARIS

Φωτογραφική διάταξη μέσω τροπολογίας σε ένα ακόμη άσχετο νομοσχέδιο πέρασε για την ΑΕΚ προκειμένου να μην πληρωθεί το χαρτόσημο των 3 εκ ευρώ!

Φωτογραφική διάταξη μέσω τροπολογίας σε ένα ακόμη άσχετο νομοσχέδιο πέρασε για την ΑΕΚ προκειμένου να μην πληρωθεί το χαρτόσημο των 3 εκ ευρώ!

«Στο άρθρο 10 του ν.4224/2013 (Α” 288) προστίθεται νέα παράγραφος 4 ως εξής: 4. Εκχωρήσεις απαιτήσεων προς το Δημόσιο που πραγματοποιούνται από Π.Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση βάσει του άρθρου 10 ν. 4224/2013, γίνονται ατελώς και χωρίς υποχρέωση καταβολής οιουδήποτε τέλους, φόρου ή εισφοράς»

«Με τη διάταξη της παραγράφου 8, προς άρση της οποιασδήποτε αμφιβολίας και προκειμένου να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της δικαιολογητικής βάσης της διάταξης, αποσαφηνίζεται ότι εκχωρήσεις απαιτήσεων προς το Δημόσιο που πραγματοποιούνται από Π.Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση βάσει του άρθρου 10 ν. 4224/2013, γίνονται ατελώς και χωρίς υποχρέωση καταβολής οιουδήποτε τέλους, φόρου ή εισφοράς».

Από τα παραπάνω ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή όσοι βρίσκονται στον ΑΡΗ να αντιληφθούν τι γίνεται και πώς παίζεται το παιχνίδι. Και επειδή σε κάθε περίπτωση δεν έχουν τα… κονέ του Μελισσανίδη, ας φροντίσουν να βρουν τον επενδυτή, που θα βγάλει τον ΑΡΗ από το αδιέξοδο. Ως τότε ας κοιτάξουν πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτούς τους φωτογραφικούς νόμους προς όφελος του ΑΡΗ, είτε μιλάμε για περιφέρεια και χρηματοδοτήσεις γηπέδων (αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ που μπορεί να προσελκύσει επενδυτές), είτε με τρόπους εκκαθάρισης των χρεών στην καλύτερη με το άρθρο 106.

Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και συγκεκριμένο σχέδιο με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που θα ζητηθούν από τους πολιτικούς… μέρες που είναι! Οι γενικές και αόριστες αποδοκιμασίες (από κάποιους βέβαια μόνο γενικές και αόριστες δεν είναι, αλλά με στόχο να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα και… πολιτικούς στο όνομα του ΑΡΗ) σε καμία των περιπτώσεων δεν ωφελούν τον ΑΡΗ. Πρέπει πρώτα να…ζητήσεις συγκεκριμένα πράγματα και μετά να κρίνεις αναλόγως. Στον ΑΡΗ αλήθεια ποιος θα το κάνει αυτό;

Προτεινόμενα Άρθρα