Νέος κίνδυνος για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

από AllAboutARIS

Από τι κινδυνεύουν οι δυο ομάδες.

Σε δύσκολη θέση είναι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενόψει της σημερινής απολογίας τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, μετά τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στον αγώνα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι το κατηγορητήριο δεν είναι το ίδιο βαρύ με τους πράσινους, αλλά δεν ξεχνούν πως η ομάδα είναι υπότροπη, κάτι που συμβαίνει και με τον Παναθηναϊκό, κι αυτό δεν τους επιτρέπει να εφησυχάζουν ειδικά μετά και τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών και τη σφοδρή κόντρα με την ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και να αιτιολογήσει, πέραν των επεισοδίων, την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο των οπαδών της και θα στηρίξουν πολλά στην απολογία τους στην απόφασή τους να ζητήσουν την μετακίνηση οπαδών για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, αλλά και την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου που προσπάθησε μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη να «σβήσουν τη φωτιά». Και φυσικά θα υποστηρίξουν πως η Αστυνομία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της.

Αυτό που φοβούνται και οι ομάδες είναι πιθανή αφαίρεση βαθμών, αν τα επεισόδια κριθούν ως εκτεταμένα, πέραν της τιμωρίας των εδρών τους. Για τον ΠΑΟΚ, μετά την ποινή για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, δεν απομένει φέτος άλλο εντός έδρας ματς και μπορεί να «κουβαλήσει» την όποια ποινή στη νέα αγωνιστική περίοδο

Προτεινόμενα Άρθρα