Η φημολογία για τον ομογενή επιχειρηματία…

από AllAboutARIS

Τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλονίκη έχει αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο επενδυτής… βρέθηκε είναι ομογενής και ανήκει στον κύκλο του Πρωθυπουργού.

Πολλές φορές έχουμε σημειώσει ότι το θέμα και το πρόβλημα του ΑΡΗ είναι καθαρά πολιτικό. Όπως πολιτικό είναι το θέμα ομάδων που απέκτησαν με… λαική εντολή επενδυτή ή βρίσκουν τους τρόπους να…ρυθμίσουν οφειλές και εκκρεμότητες μέσω εύκολων πολιτικών μονοπατιών.

Την Πέμπτη εκτός απροόπτου οι ιθύνοντες του ΑΡΗ αναμένεται να έχουν μία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Έουμε καταγράψει ότι οι ιθύνοντες του ΑΡΗ θα πρέπει να έχουν μία συγκεκριμένη ατζέντα την οποία θα παρουσιάσουν στον Πρωθυπουργό και πώς ο κύριος στόχος όλων των φορέων του ΑΡΗ είναι πλέον και επίσημα η εξεύρεση ενός ισχυρού επενδυτή.

Τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλονίκη έχει αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο επενδυτής… βρέθηκε είναι ομογενής και ανήκει στον κύκλο του Πρωθυπουργού. Λέγεται μάλιστα ότι ο Αντώνης Σαμαράς θέλει μετά τις…λύσεις στην ΑΕΚ να προσφέρει μία λύση και σε ΠΑΟΚ-ΑΡΗ. Για τον συμπολίτη έχει ήδη δρομολογηθεί το θεμα για την Θέρμη και μένει το… δύσκολο λόγω τρόικας των χρεών.

Για τον ΑΡΗ διαρρέεται ότι ιδιαίτερα δυνατός ομογενής επιχειρηματίας θα εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα λυτρώσει την ομάδα και τον κόσμο της. Φυσικά στον ΑΡΗ όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι. Πριν τις εκλογές το καλάθι θα πρέπει να είναι σε μέγεθος…μπρελόκ.

Πολύ σύντομα όμως άπαντες θα ξέρουμε αν αυτές οι…φήμες για τον δυνατό ομογενή επιχειρηματία είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα ή πραγματικότητα. Λίγες μέρες υπομονή και θα ήταν καλό αν υπάρχει επενδυτής να εμφανιστεί πριν τις ευρωεκλογές γιατί διαφορετικά ο κόσμος του ΑΡΗ δεν πρόκειται να πιστέψει λόγια και φήμες και να…επιδοτήσει με την ψήφο του. Έργα γιατί από λόγια ο κόσμος έχει χορτάσει…

*Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά περί συνάντησης με τον Ευαγγελο Βενιζέλο και άλλα διάφορα, η αλήθεια είναι ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης παρέπεμψε τους ιθύνοντες του ΑΡΗ στους συνεργάτες του και ο νοών νοείτω…

Προτεινόμενα Άρθρα