Είναι απλά τα πράγματα…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μπορεί και πρέπει να πληρώσει τον Μανιά για να τον κρατήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί το θέμα της παραμονής των Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια στον ΑΡΗ. Και αν για τον δεύτερο δεν καίγονται οι «κιτρινόμαυροι» στο να παραμείνει στην ομάδα, για τον πρώτο υπάρχει η επιθυμία για κάτι τέτοιο και ουσιαστικά πρόκειται για αναγκαιότητα να συμβεί.

Από την πρώτη στιγμή οι δύο παίκτες έχουν ενημερώσει τον ΑΡΗ πως δεν επιθυμούν την παραμονή τους. Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι της ομάδας απαντούν: «Έχετε συμβόλαιο, θέλουμε να παραμείνετε». Η επιμονή στα «θέλω» των δύο πλευρών αφήνουν τα πάντα ανοιχτά.

Μετά και την χθεσινή συνάντηση προέδρου προπονητή και εκπροσώπου των παικτών, φάνηκε πως δεν αλλάζει η θέση τους. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνει πίσω κάποια από τις δύο πλευρές. Και αυτή που πρέπει να το κάνει είναι η πλευρά των αθλητών. Υπάρχει συμβόλαιο, υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα. Για να ισχύουν βέβαια, θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να είναι σωστός απέναντι τους. Θα πρέπει να τα καλύπτει.

Πρέπει να έχει πληρωμένους τους παίκτες τουλάχιστον μέχρι εκεί που να μην μπορούν να κάνουν προσφυγή. Ειδικά για τον Μανιά τα χρήματα που του οφείλονται είναι λίγα. Αν όντως ο ΑΡΗΣ επιθυμεί την παραμονή του θα πρέπει να τον πληρώσει κα να τον πείσει να παραμείνει. Αν απέναντί του είναι σωστός, αναγκαστικά ο αθλητής θα κάνει πίσω και θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τα όσα έχει στο μυαλό του. 

Δεν μιλάμε άλλωστε για μια απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Μιλάμε για έναν επιθετικό ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά αγωνιστικά και είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του. Απλά τα πράγματα: Τον πληρώνεις και προσπαθείς να τον πείσεις να παραμείνει. Του το δείχνεις εμπράκτως όμως και όχι με λόγια. Και δεν μιλάμε για παρακαλετό. Υπάρχουν χαρτιά, υπάρχουν υπογραφές, υπάρχει συμβόλαιο…

Προτεινόμενα Άρθρα