AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η επιστολή της Yellow-Black United!

από AllAboutARIS

To AllAboutARIS φέρνει αποκλειστικά στην δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε ο κ. Κώνστας με την οποία αποσύρει το ενδιαφέρον του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας και το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑRΕΝΑ PRESS

To AllAboutARIS φέρνει αποκλειστικά στην δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε ο κ. Κώνστας με την οποία αποσύρει το ενδιαφέρον του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας και το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑRΕΝΑ PRESS. Στην επιστολή είναι άξια αναφοράς καταρχήν το γεγονός ότι γίνεται αναφορά σε εγγυητική επιστολή που έχει στην κατοχή του, αλλά φυσικά ποτέ δεν επιδείχθηκε (αυτό που έδειξε ήταν φωτοτυπία δεσμευτικής επιστολής τράπεζας), αλλά κυρίως το γεγονός ότι όπως λέει είχε ζητήσει να του δοθούν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ως τις 6 Αυγούστου, όταν το ραντεβού για να δείξει την εγγυητική (που δεν έδειξε!) ήταν το βράδυ της 6ης Αυγούστου και ο ίδιος ήταν στην ΠΑΕ και συναντήθηκε και με τον κ. Παπαγεωργίου στον ΑΣ στις 7 Αυγούστου και όταν έφυγε από εκεί συνέταξε και έστειλε την επιστολή απόσυρσης!!! Απίστευτα πράγματα φυσικά συν την σωστή επισήμανση μελών του ΑΣ και της ΚΜΑ ότι είναι δυνατόν να ζητάει στοιχεία οικονομικά της ΠΑΕ ο άνθρωπος που ήταν διοίκηση ως τον Μάιο;;;

Διαβάστε την επιστολή του κ. Κώνστας και της… κίνησής του μέσω της εταιρίας  Yellow-Black United!!!

Προς : το ΔΣ Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ
το ΔΣ ΑΣ ΑΡΗΣ

Αξιότιμοι κύριοι

Κατά τη συνάντησή μας την 30/7/2014 σας είχαμε παρουσιάσει την πρότασή μας, η οποία εξασφάλιζε τις οικονομικές προϋποθέσεις (σύμφωνα με στοιχεία που μας γνωστοποίησε η Διοίκηση της ΠΑΕ) για την ένταξη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο άρθρο 106 ΙΑ του Πτωχευτικού Κώδικα με σκοπό την εξυγίανση της ΠΑΕ.

Μας ζητήθηκε η απόδειξη ύπαρξης των κεφαλαίων και δεσμευθήκαμε να εκδώσουμε Εγγυητική Επιστολή ύψους 2,5 εκατ. Ευρώ την οποία έχουμε στην κατοχή μας.

Όταν ξεκίνησε το εγχείρημα υπήρχαν από πλευράς της Διοίκησης της ΠΑΕ διαβεβαιώσεις για την εξασφαλισμένη συμμετοχή της ομάδας στην Football League. Στη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκαν από πλευράς σας έντονες ανησυχίες για το βέβαιον χρηματοδοτικής εξασφάλισης της συμμετοχής αυτής και μας ζητήθηκε η αρωγή μας εφόσον υπήρχε η δυνατότητα.

Για να απαντήσουμε στην πρόταση αυτή και να εξετάσουμε τη δυνατότητα μας να βοηθήσουμε, διότι η διάθεση αρωγής είναι δεδομένη, ζητήσαμε από τη Διοίκηση της ΠΑΕ οικονομικά στοιχεία όπως τον τελευταίο Ισολογισμό, το τελευταίο Ισοζύγιο, Προϋπολογισμό Εσόδων-Εξόδων για την περίοδο 2014-12015 καθώς επίσης και την αναμενόμενη χρηματοροή των επομένων τριών μηνών. Τα στοιχεία αυτά ζητήθηκαν προκειμένου να διερευνηθούν οι πιθανοί τρόποι κάλυψης των αναγκών αφού πρώτα γνωρίζαμε το έλλειμμα.

Κατά τη συνάντησή μας και λόγω της δεδομένης πίεσης χρόνου, συμφωνήθηκε από κοινού ότι θα πρέπει να έχουμε άμεσα τα οικονομικά στοιχεία, και οριοθετήθηκε η 6/8/2014 ως η ημέρα λήψης των αποφάσεών μας. Έως την ώρα σύνταξης της επιστολής αυτής δεν έχουμε παραλάβει κανένα οικονομικό στοιχείο από την ΠΑΕ.

Επειδή, όπως προκύπτει από τα ανωτέρω, όλες οι προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί η πρότασή μας και να είναι βιώσιμο το επιχειρηματικό μας σχέδιο δεν υπάρχουν αφενός μεν τη δαμόκλειο σπάθη της Football League 2 να απειλεί την ομάδα αφετέρου δε με την απροθυμία της Διοίκησης να μας γνωστοποιήσει τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αποσύρουμε την πρότασή μας.

Μετά τιμής
Για τη Yellow-Black United
Αθανάσιος Κ. Κώνστας”

Προτεινόμενα Άρθρα